Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje na tej planecie spis wszystkich kodów błędów (tych czterocyfrowych) do INPY wraz z opisem po ANGIELSKU??

Przydałoby się to każdy by sprawdził jaki ma kod błedu pozniej sprawdził w spisie i gotowe. A nie wkur. się tłumacząc Niemieckie fachowe wyrazy które Bmw skraca do granic możliwości.

Z Kodami w standardzie Obd2 jakoś się udało.

Opublikowano

A po co Ci spis do inpy ? Przecież inpa przy każdym numerze ma opis błędu po angielsku . Ja sobie jakoś daje rade mimo, że orłem nie jestem z ang ;)

Chyba że do innego programu co wyświetla tylko same numerki.

Pewnie to już widziałeś bo to FAQ i każdy tam pierwsze kroki na forum stawia :lol: ale...

W tym masz skróty stosowane w diagnostyce Bmw :

viewtopic.php?f=98&t=122392

..... i jeszcze w tym temacie masz coś takiego, teraz zauważyłem a nigdy nie korzystałem :

viewtopic.php?f=98&t=132642

ale to chyba to właśnie standard obd2?

Pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano
no przydało by się ;d skąd wziąść taką listę błędów inpa ?

Przecież nie ma takiej listy a INPA pokazuje opis błedy.Wystarczy sobie przetłumaczyć :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Hehe....no tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jaki problem dziś cokolwiek przetłumaczyć :mrgreen: :mrgreen:

A poza tym najlepiej podać polakowi wszystko na tacy a i tak pewnie będzie źle :wink: :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Ja mam niestety taki problem z INPĄ że po wykryciu błędów pokazuje tylko numery błędu i żadnego opisu,ani po Niemiecku,ani po Angielsku.

Wie może ktoś o co w tym chodzi?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jam mam opis po szwabsku w IMPA i tłumacząc wychodzi kit i nie jestem w stanie tego zrozumieć a kod błędu mam 9B64 i drugi 9B67

nie ma w bazie danych takich kodów lub nie wiem jak znaleźć.