Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Siema tu Sebek na forum nowy. Wcześniej raczej siedziałem tylko na bimmerpost.com z racji że E92 335i to moja wymarzona beemka a tam można sie troche dowiedzieć na jej temat i pooglądać przepięknie zmodyfikowane "trójki". Sam od niedawna stałem się posiadaczem 530d i postanowiłem założyć sobie konto. Na 335i musze jeszcze troche poczekać ale póki co ciesze sie z E60. Cóż autko trafiło się z 2004 roku z przebiegiem ok. 200 000km. Czarna perła, M-pakiet, fotele comfort, navi 16:9, czarna skóra i aluminiowe elementy wnetrza, felgi 17" od Bmw i te wszystkie inne bzdety :) jedyne czego mi brakuje to nagłośnienia LOGIC7 bo jednak to standardowe jest troszke za słabe i fajną sprawą jest head-up display. Poprzedni właściciel nie potrafił powiedzieć czy silnik ma "chipa" generalnie w serwisie powiedzieli że komputer sterujący jest zmodyfikowany więc pewnie ma. Sam też nie potrafie ocenić autko do setki rozpędza się w ok. 7 sek spalanie na trasie oscyluje w granicach 6-7L w mieście 9-10L. Miałem okazje sprawdzić się ze znajomym posiadającym 330d E46 Coupe 204KM i miałem przewage kilku długości samochodów to samo również z CLK 320 benzyna 218km więc myślicie że może mieć podniesioną moc ? :)

Modyfikacje do tej pory:

- wymiana listew srebrnych na Shadow Line

- przednie LED wymienione na niebieskie

- koła 17" zostały przemalowane na czarno i zakładam je na zimie

- na lato zakupione M6 repliki 8,5x19 9,5x19 z oponami 235/35/19 265/35/19 (niestety traci sie na komforcie na naszych drogach ale ten wygląd..:). )

- białe LED podświetlenie tablic

- końcówka wydechu ULTER SPORT RS

W planach:

- zaciemnienie wszystkich szyb

- być może czarny grill

- wymiana tylnych lamp na LCI chodż podobno wiąże sie to z tym że trzeba dokupić jakiś konwerter który sporo kosztuje

Ogołnie bardzo zadowolony. Jakby ktoś jeszcze mi powiedział jak sie wrzuca fotki ? :)

Pozdro Sebek

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie :wink:

tylko przenieś ten opis do działu:

"Galeria - nasze samochody"

Ja fotki wklejam wrzucając je wcześniej na imageshack.us a potem wklejam tylko kody na forum i fotki wyskakują :cool2: