Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,płyn wymieniony ,tylko jest jeszcze jeden mankament ,po zgaszeniu silnika nie chce się opuścić tył samochody ,czy jest to spowodowane zapowietrzeniem układu wspomagania,jeśli tak to w jaki sposób go odpowietrzyć :?: ,z tego co poszukałem i wyczytałem to podobno regulatorem tylko w jaki sposób to zrobić :? jak to działa proszę o pomoc
Opublikowano
Witam,na czym polega dokładnie NIVO mam taki zbiornik z rozdzielnikiem i czujnikami jak przedstawił Marcin_40 oraz hydraulicznie wspomagane hamulce ale chyba to nie jest to czy idzie w cos takiego (NIVO) doposażyć samochód
Opublikowano
Nivo to określenie samopoziomującego układu zawieszenia tylnego. Niezależnie od obciążenia bagażnika auto zachowuje taką samą pozycję wobec jezdni, dzięki czemu ma lepsze własności jezdne
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie ,po wymianie płynu w układzie nivo ,jak prawidłowo odpowietrzyć układ :?: ,wyczytałem ze jest tam regulator wysokości tylko w jaki sposób to zrobić z góry dziękuje za pomoc
Opublikowano
a no jest z tyłu samochodu i jest na nim odpowietrznik:) szukaj po stabilizatorze od str kierowcy,będzie do niego szedł taki łącznik ale dojscie jest nie za ciekawe:( pzdr