Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cóż, kolega wojtek już któryś raz daje popis. Musi wreszcie zrozumieć, że oprócz jego X3 na forum jest wiele nowych F10,X5, X6 i kilka nowych eMek i niestety bez względu na to co będzie pisał o swoim X3, nie będzie ono ani najszybsze, ani najlepiej jeżdżące itd itp i że wcale to nie oznacza, że F25 jest złym autem :D
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano

no nie no pewnie jakas nagonka forumowa...

no nic wiec należy pisać w tonie > stare x3 jest lepsze od nowego. Pod każdym względem - nawet silnik który jest drastycznie zmieniony jest gorszy bo ma tylko "7 KM" więcej niż stary dlatego jest gorszy. No i ten automat też wielki shit.

Oki. Panowie. niech mi nikt nie wciska że podniecam sie f25 bo tak nie jest - uważam to za udane auto ale szału nie ma! i tak też wszedzie o tym pisałem....

nie lubie jednak jak bedzie ktos pisał bzdury w stylu:

"mam stare x3 i po jezdzie nowym stwierdzam - jest to to samo"

i wypisuje rzeczy które są poprostu nieakceptowalne przez osoby które faktycznie mają/miały doczynienia ze starym i nowym x3.

np. przyspieszenie, skrzynia - taka sama!

- głośność w srodku taka sama,

A najlepsze jest to:

zmiana miedzy normal, sport, sport+ jest niewyczówalna!!!!! :mad2: :mad2: :mad2:

sory ale w moim odczuwa się to idealnie nawet pasażerowie wyraźnie czują zmiany w twardości zawieszenia.

Albo wypisywanie w mega minusach: OPCJA INTERNETu nie DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

ludzie przecież ta opcja nigdzie nie działa w polsce jeszcze!!!!! to jest minus samochodu????? że opcja internetu nie działa?????

To tak jakbym napisał F25 jest do niczego bo nie działa szyberdach. A czego nie działa??? bo wersja z którą miałem do czynienia nie miała szybera :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :lol: :lol:

Albo głos NAVI brzmi dziwnie!!!!!!! :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

TAK TO SĄ WIELKIE MINUSY

które świadczą o niskiej jakośći tego auta i wyższości POPRZEDNIEJ GENERACJI!!!!!!!

przykre jest to że czytają to forum również potencjalni kupcy którzy po przeczytaniu takich farmazonów mają mętlik w głowie.

Proszę i Apeluję żeby pisać o faktach takie jakie są a nie manipulować nimi tak jak się chce i tak jak wygodnie.....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam wrażenie, że nie przeczytałeś mojej opinii na temat F25 albo jej po prostu nie zrozumiałeś. Ochłoń troszkę, poczytaj na spokojnie i przestań wkładać w moje usta słowa, których nie powiedziałem (czy też raczej nie napisałem).
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Jestem nowym użytkownikiem forum. Zamówiłem BMW X3 i mogę jeszcze zmienić konfigurację. Dzięki Wam udało mi się dowiedzieć co nieco o wyposasżeniu Waszych aut. Chciałbym Was prosić o wypowiedź, czy warto dołożyć sportowe zawieszenie, performance Control i zmienny sportowy ukłąd kierowniczy. Czy jest jakaś różnica w jeździe?

Opublikowano

dla mnie nie ma sensu, kupujesz suva a nie auto sportowe, jak chcesz sportu to inne modele nawet w serii będą bardziej sportowe niż X3...

jak możesz dobrać tylko sam zmienny układ kierowniczy to ma sens, auto dużo lepiej skręca i łatwiej się prowadzi, masz płynną zmianę wspomagania siły i kąta skrętu, do 120km/h idzie wszystko łatwiej, powyżej ciężej i mniej skręca...na postoju masz od krańca do krańca 1 obrót kierowicą mniej niż bez układu...opcja, która zwiększa komfort podróżowania :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jesteście śmieszni...... autor tematu pyta się o wyposażenie opcjonalne a wy od 4 czy 5tego posta zaczynacie pisać o wadach/zaletach auta. Czyli o czymś co już mozna przeczytać gdize indziej :duh: :nienie: I do tego przepychanki słowne :mad2: :mad2: Zamykam, posprzątam, może rozdam parę nagród i ponownie otworzę... za jakiś czas.

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.