Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem gdyż pokręciłem na zlocie kilka bączków i silnik w pewnym momencie mi zdechł i przez chwile nie chciał zapalić jakby akumulator zasłabł kontrolki sie zapaliłi i lekko zachechłał po 1 minucie zapalił normalnie od szczała co moze być przyczyną poprostu jakby chwilowo prądu zabrakło tak jak by sie akumulator rozładował ale to chyba nie to
Opublikowano
Zabezpieczenie anty-katownikowe zadziałało :mrgreen:
http://img221.imageshack.us/img221/3032/clipboard02zn2.jpg
Opublikowano (edytowane)
ja rzeklbym, ze to antydebil sie wlaczyl. nie ma co... katowac poltorej tony 2 litrowym silnikiem :duh: Edytowane przez quaszi
Opublikowano
ona już nie waży 2 tony bo wszystko jest z jiej wużucone to jest auto do driftu i ma 200km nie seryjne i zapytałem w prost bo robie to zawodowo szykowałem ja pod to i od pewnego czasu tak zaczeło sie dziac jak ją dłużej przytrzymam na 6500 obrotów także szukam tu pomocy
Opublikowano
...jak robisz to zawodowo to ,pewnie masz jakieś zaplecze techniczne ...tym bardziej że z dwulitrówki zrobiłeś 200 kucków ... "szacun na dzielni" :D ...
iZzI
Opublikowano
ona już nie waży 2 tony bo wszystko jest z jiej wużucone to jest auto do driftu i ma 200km nie seryjne i zapytałem w prost bo robie to zawodowo szykowałem ja pod to i od pewnego czasu tak zaczeło sie dziac jak ją dłużej przytrzymam na 6500 obrotów także szukam tu pomocy

A od kiedy e34 waży 2 tony? Chyba z 4 wieeeeeeeelkimi babami na pokładzie i bagażnikiem z ich zakupami na miesiąc. Skoro to robisz zawodowo to czemu pytasz o tym na forum? Spytaj tych fachowców, co Ci wycisnęli 200 koni z 2L :D Sprawa raczej śmierdzi mi rycerzem drelichu, który kupił sobie e-34 , za pierwszy hajc zamiast zmienić olej, filtry i przegląd zrobić kupił felgi, tubę i świecące bajery do środka, i już pierwszego dnia zamordował ją pod blokiem :P

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano
niestety przez takich ludzi marka bmw jest tak postrzegana wsrod spoleczenstwa palenie gumy "bączki" ale tak juz chyba bedzie zawsze :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano

No to ładnie pojechaliście po koledze,-świętoszki :mrgreen: he he, co nigdy nie kręcili bączków :mrgreen:

Pewnie już się nie odezwie :roll:

Opublikowano
Ja przyznam, ze swiety nie jestem pare razy w zimie sie poslizgalem, po parkingach na 2 biegu przy 3k obrotow. Do odcinki w ciagu 2 lat uzytkowania auta ani razu nie wkrecilem auta do 6tys obrotow, dostalem jedrn mandat 100zl i 4pkt. Bmw raz mi odmowila posluszenstwa z powodu dziurawego dolotu. Pozdrawiam!
Opublikowano
Pewnie nikt nie uwierzy ale.. jakoś nigdy nie myślałem jeszcze o bączkach moją betą.. Nigdy nawet nie spowodowałem najmniejszego pisku opon. Może w następną zimę jak szklaneczka będzie żeby delikatnie się pobawić choć to trudne bo w moim rejonie dbają o odśnieżenie :norty: Ewentualnie pojadę na specjalny plac szkoleniowy.
Opublikowano
jakoś nigdy nie myślałem jeszcze o bączkach moją betą.

...Spoko nie ty jeden :D ,natomiast zimą lubie polatać bokiem...

iZzI
Opublikowano
Mi to wygląda na pojechanie do tyłu na biegu służącym do jazdy do przodu (np przy spinie jeżeli nie wciśniesz za wczasu sprzęgła). A może silnikowi brakło powietrza? :)
Opublikowano
Zimą można, bo nie morduje się silnika a zabawa przednia :D 2-3k obrotów i starczy ;) Jeden jedyny plus zimy. Frajdę z BMW można czerpać wcale nie uciekając się do katowania :D Wystarczy szybciej po zakrętach polatać, te auta to kochają :P

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534