Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O ekipa sie zbiera konkretna.

Mi 17 pasuje choc i 24 moze byc,czas i miejsce niema znaczenia.

O taką odpowiedź mi chodzi, jak dla mnie też nie ma to znaczenia ale trzeba wziąć pod uwagę wszystkich zainteresowanych spotkaniem.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

24.04 to są już święta.

17.04 jest OK. Co do miejsca i godziny to postaram się dopasować.

Opublikowano
24.04 to są już święta.

O fakt zapomniałem całkowicie więc 17.04 jest najlepszym terminem jak tam inni pod tym względem?

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
24.04 to są już święta.

O fakt zapomniałem całkowicie więc 17.04 jest najlepszym terminem jak tam inni pod tym względem?

Tylko po poldniu bo trzeba palme poswiecic :D

Opublikowano
17 kwietnia jest jak najbardziej OK. Tylko czy ten parking przy IKEA będzie dobry, nie wolicie czegoś większego. U mnie w okolicy praktycznie w okresie letnim co tydzień są jakieś spoty na parkingu przy M1. Ludzie spotykają się na uboczu mają swój spory kawałek parkingu i nikomu to nie przeszkadza. A przy innych marketach jest różnie (szczególnie jak mają mały parking)
Opublikowano
Jak dla mnie nie ma znaczenia gdzie, jeśli pogoda będzie wporzo to można spotkać się na parking przy M1, jeśli pogoda będzie nieciekawa to można się spotkać na parkingu przy Ikei ale konkretnie będzie to spotkanie w Katowicach tylko jeszcze miejsce trzeba dograć a godzina myślę że 15 byłaby chyba dobra, teraz tylko napiszcie co o tym myślicie i czy pasuje wszystkim?

Opublikowano
mnie szczerze mówiąc najbardziej pasuje niedziela 17-tego w godzinach raczej wieczornych... 17-20?
Opublikowano

hej

fajnie że to niedziela :cool2:

może trzy stawy? jest parking podziemny i normalny...

dla mnie przy IKEA troche gorzej, ale nie mówie nie...

Opublikowano
mnie szczerze mówiąc najbardziej pasuje niedziela 17-tego w godzinach raczej wieczornych... 17-20?

No to panowie zróbmy tak Niedziela godzina 18 Katowice parking Ikea, napiszcie czy wszystkim pasuje. Jeśli tak to proszę napisać kto będzie na 100%

Opublikowano
To proponuję parking zewnetrzny Dolina Trzy Stawy lepsza miejscówka niż Ikea

może wcześniej 16-17?

miejscówka jest mi obojętna, ale raczej nie będę mógł wcześniej niż o 18 :(

Opublikowano
Dla mnie bez znaczenia może być Dolina Trzech Stawów tylko nie wiem czy każdy wie gdzie to dokładnie się znajduje, jeśli chodzi o godzinę to może być 17.30 a do 18 dotrze kolega jceel to będziemy wtedy w komplecie, dla formalności Kolego Brokat prosiłbym o podanie lub wrzucenie mapki dojazdu by każdy miał pojęcie gdzie mamy zamiar się spotkać bo szczerze to ja tak dokładnie to nie wiem gdzie to konkretnie jest bo nie miałem okazji tam być. Jeśli chodzi o kontakt gdyby ktoś nie wiedział co i jak to dzwońcie na mój numer 601221400. Pozdro Mario.

Opublikowano
Dla mnie bez znaczenia może być Dolina Trzech Stawów tylko nie wiem czy każdy wie gdzie to dokładnie się znajduje, jeśli chodzi o godzinę to może być 17.30 a do 18 dotrze kolega jceel to będziemy wtedy w komplecie, dla formalności Kolego Brokat prosiłbym o podanie lub wrzucenie mapki dojazdu by każdy miał pojęcie gdzie mamy zamiar się spotkać bo szczerze to ja tak dokładnie to nie wiem gdzie to konkretnie jest bo nie miałem okazji tam być. Jeśli chodzi o kontakt gdyby ktoś nie wiedział co i jak to dzwońcie na mój numer 601221400. Pozdro Mario.

spróbuję się wyrobić na 17:30, powinno się udać :cool2:

Opublikowano

ze mną może być kłopot :cry2:

mam rozwaloną szybe tylną, wiec jak nie zrobią mi w sobote to gleba

autem kobiety troche kiepsko - seat :roll:

dojazd - w google map - katowice alpejska

i wyskakuje

Opublikowano

Czyli spotykamy się jutro o 18:00 na "parkingu zewnętrznym" Dolina Trzy Stawy.

Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie.

Panowie czy ktoś z obecnych będzie miał możliwość wzięcia interfejsu. Chciałem zabrać swój laptop ale właśnie okazało się, że padła mi bateria :cry2: .

Nie trzyma nawet 5 minut. Znowu niepotrzebne wydatki :mad2:

Opublikowano
Czyli spotykamy się jutro o 18:00 na "parkingu zewnętrznym" Dolina Trzy Stawy.

Mam nadzieję, że nic mi nie wypadnie.

Panowie czy ktoś z obecnych będzie miał możliwość wzięcia interfejsu. Chciałem zabrać swój laptop ale właśnie okazało się, że padła mi bateria :cry2: .

Nie trzyma nawet 5 minut. Znowu niepotrzebne wydatki :mad2:

Panowie ja mogę zabrać interfejs i notebooka to chyba wystarczy, spotykamy się dzisiaj na parkingu zewnętrznym Trzy Stawy Katowice alpejska jeśli ktoś by miał problemy z znalezieniem nas to proszę dzwonić na numer 601221400, najprawdopodobniej będziemy gdzieś w ustronnym miejscu parkingu stać ale zawsze można zadzwonić i sie dokładnie dowiedzieć. Ja deklaruje się na przybycie dzisiaj i prosiłbym każdego kto przybędzie o napisanie odpowiedzi, bo naprawdę nie mam zamiaru przyjechać 50 kilometrów po to by zobaczyć samochody kupujących. Proszę o zrozumienie.

Opublikowano

Tak 17.30-18.00 godzina odpowiednia więc tak jak Kolega Brokat pisze spotkajmy się bliżej Gosporta choć nawet nie wiem gdzie to ale znajdę czyli:

Czerwony330d

Brokat

To pewni klubowicze do spotkania. Proszę o dalsze potwierdzenia przybycia.

Opublikowano

mam nadzieje że to nie jednorazowe wydanie!

tak jak pisałem nie mam szyby tylnej wiec [BAD]

chyba ze mnie ktoś zgarnie? ale nikt nie ma po drodze...