Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na myśli by spotkać się na Śląskiej ziemi, wszystkich forumowiczów i użytkowników i pasjonatów BMW, oczywiście w celu wymiany poglądów i spostrzeżeń dotyczących naszych samochodów, spotkanie takie mozna zoorganizować w jakimś wiekszym mieście, można oczywiście rzucić propozycję czasu i miejsca spotkania oraz daty, mam nadzieję że dla wielu wyjdzie takie spotkanie z korzyścią bo podczas takiego spotkania można na żywca wymienić się wiedzą i doświedczeniami związanymi z eksplaatacją naszych samochodów. Kto jest chętny na takie spotkanie niech zdeklaruje w tym wątku taką chęć i kiedy znajdzie się pewna ilość osób chetnych do takiego spotkania można pomyśleć o terminie i miejscu, ja w każdym bądx razie jestem w stanie wydać parę groszy i dojechać w każde miejsce na Śląsku by się spotkać. Bardzo bym prosił o wyrażenie chęci i opini o takim spotkaniu. Dzięki i pozdrawiam Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ja proponuje gdzieś w centrum Śląska żeby każdy miał blisko :P

Choć ja bym był za okolicami Bielska, lubię te klimaty :D

Opublikowano
Koledzy to jest nas trzech jak na razie, jesli chodzi o termin i miejsce to jest to kwestia do uzgodnienia, najwazniejsze ze jest jakies zainteresowanie, poczekajmy na wiecej chetnych.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Oczywiście że nie przeszkadza nam, każdy kto ma ochotę się spotkać może się spotkać by wymienić doświadczenia i pogadać na temat naszych autek i nie tylko.

Opublikowano
No to panowie jest coraz lepiej mamy już chętnych jceel, palermos, andie, agora, kreator i czerwony330d jest nas sześciu jeśli chodzi o termin i miejsce można je dopasować tak by każdemu z nas pasowało, myślę że nie będzie problemu dla każdego z nas dojechać w konkretne miejsce, może jeszcze ktoś chciałby dołączyć do spotkania więc może zaczekajmy jeszcze parę dni a potem ustalimy datę i miejsce spotkania, dobrze by było moim zdaniem spotkać się w weekend bo wtedy każdy ma czas ale jeśli to jest problem to piszcie jak wam najlepiej odpowiada, dla mnie każdy dzień tygodnia pasuje byle nie z samego rana, dlatego proszę o wasze opinie na ten temat.

Opublikowano

Wydaje mi się że weekend chyba będzie najbardziej dogodny dla większości.

Popołudniowy piątek, sobota lub niedziela. Ja nie pracuje w weekendy więc się postaram dostosować (nie wiem jeszcze co moja Pani na to :P)

Opublikowano

Jak z terminem się zgramy to i ja bym się przyłączył, oczywiście jeśli benzynka nie będzie przeszkadzać.

Jaki miły zbieg okoliczności, kolega palermos z tego samego miasta i nawet taka sama furka i rocznik się zgadza. :mrgreen:

Opublikowano

Chyba nie :worried: , silbergrau.

Jakiś rok temu widziałem 330i w Tychach w kolorze orientblau metallic. Miała rzeszowskie blachy, może to Twoja.

Opublikowano
To ja również się dołącze ale nie wiem czy 330Ci LPG będzie pasować ;p hahaha

zapisać: nie spotykać się na podziemnych parkingach :norty:

Opublikowano
To ja również się dołącze ale nie wiem czy 330Ci LPG będzie pasować ;p hahaha

zapisać: nie spotykać się na podziemnych parkingach :norty:

:) hahaha to widzimy się

Termin: weekend 16/17 kwietnia - Do ustalenia

Miejsce: Katowice - IKEA - parking ten raczej odpada za dużo aut będzie, ale co o tym myślicie?

Godzina: Do ustlenia

Pasuje?

brokat_
Opublikowano

Panowie jest nas już niezła gromadka, więc jeśli ktoś jeszcze ma ochotę to niech zgłosi chęć przybycia, co do terminu to 17 kwietnia lub 24 kwietnia do ustalenia, proszę pisać który komu bardziej odpowiada wtedy uwzględnimy jaki termin będzie bardziej dogodny, co do miejsca Katowice są OK tylko miejsce spotkania może również być tylko lepiej jak wszyscy się zgodzą na to miejsce to można wstępnie już się umówić, jeszcze może niech każdy zapoda który termin mu bardziej pasuje i będzie można wszystko dograć do końca. :D

p