Skocz do zawartości

Uszczelka drzwi kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba przypadłość większości E34: przetarła mi się uszczelka w otworze drzwiowym kierowcy. Jako że wnerwia mnie świadomość tego, ze mam coś potargane w aucie, pojechałem do ASO spytać ile i czemu tak drogo. Po tym co usłyszałem miałem wrażenie, że chłopaki za dużo trawy wypalili... koszt uszczelki to jedyne 380zł :duh: :mad2: :mad2:

Czy jest jakiś producent/sklep gdzie można kupić zamiennik uszczelki w sensownej cenie???

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
Po tym co usłyszałem miałem wrażenie, że chłopaki za dużo trawy wypalili... koszt uszczelki to jedyne 380zł :duh: :mad2: :mad2:

To pomysl ile musieli wypalic ustalajac cene uszczelki drzwi E36 coupe - ~700zl/strona...

@Radek540V8: nie wiesz ile moze w DE kosztowac uszczelka do e36?

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
172,26eur też troche taniej i kiedys kupowałem 2 szt

Kupowales dwie czy cena za dwie? :)

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
a ja mam pytanie w związku z powyższym. czy po wymianie uszczelek zrobiło się ciszej w aucie przy większych prędkościach? chodzi mi o szum powietrza.
Bring More Women
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam pewnie ze ciszej,po wymianie sie robi,niestety niemoge znalezc nic na allegro i innych portalach jakby wszystkie wyparowały uzywki w dobrym stanie . Moze jakas pomoc ? dziekuje z gory .
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba by poszukać w na złomowiskach w krajach o lewostronnym ruchu.Uszczelka od strony pasażera zazwyczaj jest w dobrym stanie. :wink: A np."oni" mogą poszukać u nas tych od strony pasażera. :| A tak poważniej , 45 euro za nową uszczelkę jest "do przyjęcia":wink:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.