Skocz do zawartości

prawe przeciwmgielne tylne nie dziala a zrowka ok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie i pytanie czy powinno dzialac, bo lewe dziala i do lewych swiatel dochodzi 7 przewodow a do prawych 6, jezeli to wina kabla to czy te przewody sa prowadzone od wlacznika przez przekaznik az po swiatla za pomoca dwoch oddzielnych przewodow czy dopiero od przekaznika?

gdzie ewentualnie sie te przewody lacza/rozdzielaja

Clear for take off!
Opublikowano

tak sie domyslalem przez ta rozna liczbe przewodow ale zmylia mnie dobra zarowka i emblemat BMW, swoja droga szkoda

dziekowa za pomoc

Clear for take off!
Opublikowano

Eee no nie ma tak źle... Jeden przewód pociągniesz w klapie i już masz dwa światełka jak chcesz.

W mojej poprzedniej E34 miałem też tylko lewe, prawe dorobiłem. W aktualnej natomiast mam oba oryginalnie. Nie wiem, od czego to zależało.

Kai
Opublikowano
Jeżeli sprowadzałeś auto z GB, to całkiem normalne... a jeżeli nie, to musisz to naprawić (żarówka?).
Kai
Opublikowano
Jeżeli sprowadzałeś auto z GB, to całkiem normalne... a jeżeli nie, to musisz to naprawić (żarówka?).

buhahaa, to i kierownice musze sobie przelozyc ?! ;-)))

zh
  • Członkowie klubu
Opublikowano

E36, w zależności od tego na jaki kraj było wypuszczane, miało jedno, lub dwa tylne światła przeciwmgłowe.

Pytałem o to swego czasu (chyba 2002 rok :wink: ) w ASO, bo ja mam dwa, a Bastek u siebie jedno.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png