Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Opiszę sytuację. Wszytko było ok wczoraj jadę do pracy , stoję na światłach ruszam i zdziwienie, auto powyżej 2 tyś obrotów w ogóle nie reaguje na gaz jedzie jak bryczka a na postoju powyżej tych obrotów narywa silnikiem i z wydechu biały dym leci , wracam do domu podpinam i inpa pokazuje poniższy błąd. Kasuję go, Robię jazdę próbną i wszystko ok.

Dziś wracam z pracy i znów to samo, podczas jazdy jak i na postoju. Po wyłączeniu i ponownym zapaleniu auta problem znika, jednakże dziś podpoiłem się i sprawdzałem Disem i wskazało inny błąd.

Jestem rok po wymianie pompy wtryskowej wiec serce mam w gardle.

http://images35.fotosik.pl/596/df5fdaf9de7c1daam.jpg

Proszę o Pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witaj kolego. i doszedles co sie stalo? u mnie sytuacja jest podobna. z dnia na dzien zamulilo samochod. max obrotow to mam 3800 ale nie da sie jezdzic. tak jakby turbo nie lapalo.
Opublikowano
moją odpowiedź skierowałem do autora tego wątku. Natomiast u Ciebie należy najpierw podpiąć auto pod komputer i porządnie je zdiagnozować. Najprawdopodobniej padł Ci elektrozawór N75.