Skocz do zawartości

3xx - wkłady lusterek z anglika pasują do 'naszych' wersji ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie jak w temacie, pękł mi ostatnio prawy wkład i mam okazję kupić oryginalny z "anglika", czy będzie on pasował, czy nie ma między nimi żadnych różnić ?

Ps. Czy te nowe zamienniki są w czymś gorsze od oryginalnych ? Bo jeśli nie wezmę tego z anglika to kupię po prostu nowy zamiennik.

Pzdr.

Opublikowano

Nie pasuje, będzie źle widać, bo to tak jak byś założył wkład ze strony pasażera do kierowcy, inna perspektywa. Sam to przerabiałem.

Nie wiem jak z zamiennikami.

.....BMW e46.....

OO==[][]==OO

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, choć wydawało mi się, że moje obecne wkłady (oryginalne) poza stronami, niczym się nie różnią, tzn. żaden z nich nie przybliża bardziej od drugiego. Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie pasuje, będzie źle widać, bo to tak jak byś założył wkład ze strony pasażera do kierowcy, inna perspektywa. Sam to przerabiałem.

Nie wiem jak z zamiennikami.

Zawsze znajdzie sie jakis znafca ktoremu cos sie wydaje a pozniej inni idioci to czytaja i powtarzaja...

Oczywiscie ze pasuja! tak samo jak wklad z lewej strony pasuje na prawa i odwrotnie (tylko trzeba je odwrocic o 180stopni) - jest tylko jeden numer czesci do wszystkich lusterek (z wyjatkiem wersji na daleki wschod, australie i kraje arabskie)

Opublikowano

Przepraszam znaFco akurat tu się pomyliłem i nie wziąłem pod uwagę że można wkłady zamienić stronami :)

ShakeIt - Jak będziesz kupował wkład z anglika zwróć uwagę na podgrzewanie, czasami trafiają się wersje bez

.....BMW e46.....

OO==[][]==OO