Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem nowy na forum. BMW posiadam od niecalego pol roku, czyli nie jestem jakims bardzo doswiadczonym uzytkownikiem, ale prosze takie pytania to troche ponizej jakiegokolwiek poziomu intelektualnego. Wez sie chwile zastanow, i powiedz co to moze oznaczac?? Hmm, moze ´serwis` oznacza wizyte w serwisie w niedlugim czasie?? I moze oni to skasuja na przyklad?? Nie musisz zrobic przegladu albo wymienic oleju??

Opublikowano
jestem dziewczyną i nie muszę wszystkiego wiedzieć i nie bądź taki mądry...tacy mądrzy ludzie jak ty nie powinni być na forum i odpowiadać na dziwne pytania :D
Opublikowano
jestem dziewczyną i nie muszę wszystkiego wiedzieć i nie bądź taki mądry...tacy mądrzy ludzie jak ty nie powinni być na forum i odpowiadać na dziwne pytania :D

O jeny tylko nie zacznij plakac ze ktos ci zwrocil uwage. Masz ksiaszke od Auta? Moze nie warto obejrzec co tam pisze? To na prawde juz lenistwo.... "Bo ja jestem Dziewczyna".....

Opublikowano

Witam,

zapewne wraz z żółtym obrazkiem i napisem serwis jest informacja o ilości km jakie pozostały do wykonania odpowiedniego serwisu. Po przekroczeniu zapisanego w komputerze samochodu przebiegu pojawi się informacja na czerwono i ujemnie narastające kilometry. Co do kasowania to opisano to wiele razy na forum, poszukaj na forum "1" czy "3" pod hasłami zbliżonymi w treści do "kasowanie" czy "reset komputera". Jak nie serwisujesz w ASO to mechanicy znający BMW zapewne sami oczyszczą ekran, jak nie, poszukaj lub pisz. Zawsze ktoś z Kolegów pomoże.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Moja przyjemność, jeżeli masz navi to w zakładce od serwisu dodatkowo pojawia się na żółto informacja o rodzaju wymaganego serwisu, jeżeli nie masz navi to w ustawieniach w komputerze pokładowym masz te same informacje. Wejście przez przecisk w przełączniku migaczy w okienku serwis, wchodząc poziom niżej przewijasz suwakiem w tymże przełączniku do żądanej informacji.

Pozdrawiam

Opublikowano

ok, normalna procedura, musisz wybrać zatem drugą wersję mojego opisu i sprawdzić przez BC samochodu co należy wymienić/zrobić.

Jak będziesz miała problemy pisz na PW.

Pozdrawiam

Opublikowano
kolego a ty masz w domu słownik poprawnej polszczyzny :D

Kolezanko, moze nie pisze wyraznie ale staram. Nie wychowalem sie w Polsce, ani nie mieszkam w polsce. Tak ze nie wnioskuj ze jestem Ciolkiem jakims. Gdybym byl nie umial jezyka w ogole.

Opublikowano

Hey

Po co sie wykłócacie o jakies pierdoły :duh: :nienie:

Serwis oznacza cos do zrobienia a ten filmik

pomoże skasować inspekcje serwisową :cool2:

Forum jest od pomagania a nie do przemądrzania się prawda ;) :lol:

pozdro

icon4.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A regulamin forum jest od tego żeby go przestrzegać i zamiast po raz kolejny zadawać pytanie może najpierw wypadałoby się poświęcić nieco własnego czasu i przeczesać forum pod kątem swojego pytania. Niezależnie od płci, wieku, preferencji seksulanych czy wyznaniowych....

Od zwracania uwagi są moderatorzy a użytkownicy formu mogą sygnalizować niepoprawne w ich mniemaniu zachowanie przy pomocy ikony odwróconego trójkąta z wykrzyknikiem.

ZAMYKAM

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.