Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć jak w temacie czy nerki poliftowe będą pasować w atrape w ktorej siedzą nerki przedliftowe?? spotkałem się z różnymi opiniami więc pytam jak to jest...:?
Opublikowano
kurcze tego się obawiałem,no cóż trzeba się zadowolić przedliftowymi nerkami heh:P
Opublikowano
A moje zdanie że stare skromniejsze i ładniejsze. Sam jak trochę poniszczyłem przód wymieniałem i nerki i listwe ale bez myślenia wziąłem stare, jakoś mi ten ścięty kształt nowych nerek ani nie odmładza wozu ani nie upięknia :-) Ale to tylko moje osobiste zdanie i każdy robi co mu się podoba :-D
Opublikowano
jak bedziesz sprzedawał auto,to odrazu tekst-auto po dzwonie

Zostawiasz starą blache i stare nerki i nie ma problemu

:twisted:

Opublikowano
jak bedziesz sprzedawał auto,to odrazu tekst-auto po dzwonie

Zostawiasz starą blache i stare nerki i nie ma problemu

:twisted:

Tak tylko nie zapomnij napisać tego w ogłoszeniu , bo przykładowo link pojawi się czasami na forum i już masz 1500 komentarzy : dzwon , szrot , nie kupuj :wink:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/