Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy w X5 powinna być dojazdówka? Jeśli nie to pewnie zestaw do naprawy koła? Prosił bym jeśli ktoś ma zdjęcie tego co znajduje się pod podłoga bagażnika. Niestety nie zwróciłem uwagi na to przy kupnie auta, że u mnie tam jest pusto;/ a pewnie nie powinno. pzdr
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dojazdowka jest opcja, przynajmniej w us spec, ale w europejskiej pewnie tez

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Jesli nie masz dojazdówki to masz zapewne opony Run Flat (oznaczenie RSC na oponie) możesz spokojnie jechać na nich po przebiciu (z mniejsza prędkością). Jest to najlepsze rozwiązanie bo nie wyobrażam sobie, że jakaś kobieta zdejmuje z tylnej osi 315/20 cali... to waży chyba z 50 kg :twisted:

pozdrawiam

W.

Opublikowano
Jesli nie masz dojazdówki to masz zapewne opony Run Flat (oznaczenie RSC na oponie) możesz spokojnie jechać na nich po przebiciu (z mniejsza prędkością). Jest to najlepsze rozwiązanie bo nie wyobrażam sobie, że jakaś kobieta zdejmuje z tylnej osi 315/20 cali... to waży chyba z 50 kg :twisted:

pozdrawiam

W.

Gdyby to były runflaty nic bym nie pisał ale nie są...w tym sęk :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
RF pewnie byly (teraz sa chyba w standardzie) i ktos je zmienil

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Ok a czy ma ktoś jakiś spis lub zdjęcie tego co powinno być jeśli są runflaty? Zapewne taki okrągły styropian z lewarkiem itd.? No i zastanawiam się czy jednak nie dało by się tam dać dojazdówki? Zagłębienie pod podłogą trochę małe, sprawdzałem dojazdówkę z ojca ML-a i nie weszła by :duh:

nie cieszy mnie perspektywa lawety przy złapaniu "kapcia" :nienie: :wink:

Opublikowano
Ok a czy ma ktoś jakiś spis lub zdjęcie tego co powinno być jeśli są runflaty? Zapewne taki okrągły styropian z lewarkiem itd.? No i zastanawiam się czy jednak nie dało by się tam dać dojazdówki? Zagłębienie pod podłogą trochę małe, sprawdzałem dojazdówkę z ojca ML-a i nie weszła by :duh:

Jesli sa runflaty to nie ma niczego :)

Jak masz zwykle opony a nie masz miejsca na dojazdowke to kup sobie jakis zestaw naprawdczy w sprayu.

Opublikowano

Jesli sa runflaty to nie ma niczego :)

Jak masz zwykle opony a nie masz miejsca na dojazdowke to kup sobie jakis zestaw naprawdczy w sprayu.

Koło dojazdowe to opcja.Wcale nie znaczy że jak masz ranflaty to nie masz dojazdówki.

Ja mam ranflaty i mam dojazdówkę,za którą musiałem dopłacić jak zamawiałem samochód.