Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem Patryk oco chodzi. Też nie kręcę do odcinki ale, ma chodzić na TipTop. Nie ma to tamto.

Ja u siebie to robiłem, mało tego, później na skutek zasyfienia znowu musiałem popychacz i dźwigienkę wymienić i też nikt nie wiedział coto może być bo przecież wszystko nowe.

Nie ma przebacz, m40 tak mają. Ale powiem Ci że tak jak teraz to auto przyspiesza to mogę powiedzieć że 115KM mi wystarczy i jest fajnie (wiadomo, fajniej by było przy 2.5 :D).

Opublikowano
Tu nie chodzi o pałowanie do odciny, tylko (wg mnie przede wszystkim) o bezpieczne wyprzedzanie. Wiadomo - im krótsze tym bezpieczniejsze, a przy zmniejszonej mocy silnika, który jej nadwyżką nie dysponuje to zaczyna się robić ciepło...
Opublikowano
Dzieki jakbyście jeszcze mogli polecic mi jakiegos mechanika ktory najpierw sprawdziłby czy to nie jakis elektryczny problem albo cos z cisnieniem paliwa zeby wyeliminowac wszystkie mozliwosci to bede wdzieczny oczywiście w Warszawie.
Opublikowano
Dzieki jakbyście jeszcze mogli polecic mi jakiegos mechanika ktory najpierw sprawdziłby czy to nie jakis elektryczny problem albo cos z cisnieniem paliwa zeby wyeliminowac wszystkie mozliwosci to bede wdzieczny oczywiście w Warszawie.

Poszukaj a znajdziesz... Są co najmniej dwa tematy o tym. Z czego jeden na stronie głównej forum.

Co do ciśnienia paliwa... Nie łudź się że to może być np reduktor ciśnienia albo padająca pompa. W ten sposób możesz połowę osprzętu wymienić i nic to nie da. Po opisie objawów, który wrzuciłeś to powiem Ci, że to jest właśnie rozrząd do wymiany bo miałem to samo. Tyle że u mnie było znacznie bardziej niebezpiecznie.