Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ,każdy ma swoje upodobania ,jeden woli rybki a drugi cipki :D ---ważne aby auto było ze znakiem biało-niebieskiej szachownicy na masce :twisted: :twisted: :twisted: to się liczy
Opublikowano

Cześć

Ja powiem krótko i na temat "trójka" jest na trójkę (dst) a "piątka" jest na piątkę (bdb) mówię tak nie dlatego że sam jestem posiadaczem E-34 tylko wiem to z doświadczenia ....

Pozdrawiam wszystkich właścicieli "piątek" no i całą resztę też - rzecz jasna ;-)

Opublikowano
Cześć

Ja powiem krótko i na temat "trójka" jest na trójkę (dst) a "piątka" jest na piątkę (bdb) mówię tak nie dlatego że sam jestem posiadaczem E-34 tylko wiem to z doświadczenia ....

Pozdrawiam wszystkich właścicieli "piątek" no i całą resztę też - rzecz jasna ;-)

... a siódemka na siódemkę (super cel.) :lol: . Jeszcze raz potwierdziło się, że KAŻDY CHWALI SWOJE!

Jestem zdania, że każdy samochód z biało-błękitną szachownicą na masce jest godny polecenia bez względu na model i rocznik. Jeżeli trafisz na auto w ładnym stanie tech. i wiz. poprostu zadbane to kup a napewno nie będziesz mieć większych problemów z użytkowaniem i późniejszą odsprzedażą. 8)

Pozdrawiam

DANIEL

318i E36 '93 ---> 524TD E34 '91 + SZPERA! ---> 730i E32 '90 ---> 520i E34 '91 ---> 525i E34 '92 ---> 528i E39 '97 ---> 530d E39 '01 ---> 318i E46 M43 '99 ---> 328i E46 M52TU '98 ---> 520d E39 M47 2001 ---> 320d E46 M47 2003 ---> 318d E91 N47 2009

Opublikowano
Ja np sprzedaje wlasnie swoje e-36 i mam zamiar przesiasc sie na e-46 podruzuje glownie w 2 osoby i w sumie wielksc 3 jest dla mnie zupelnie wystraczajaca
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam wszystkich..mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem Bmw..w planach jest to e34 2.5 lyb e36 2.5 na vanosie. Chce przeznaczyc na to auto 22tys...bo wiecej nie posiadam..wiec chyba e36 coupe odpada. Czy jest to realna suma??...moze jest ktos zainteresowny sprzedaza takiego samochodu...mialem wczesniej Fiata Bravo...i niestety nie chce wiecej siedziec w nowym moim aucie w warsztacie... :?

Witaj!

Nie umiałem wcześniej znaleść tego postu... I dałem ten sam wątek. Temat rzeka jak widzę :shock:

No i jaki samochód w końcu wybrałeś :?:

pozdr

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
auta z roczników "vanosowskich", chyba, że stan nie jest dla ciebie ważny.

Przemas

Kuna wafel ... a ja mam vanosa ? Czytam o nim duzo a do konca nie viem co to jest ...

NIVO bodaj i VANOS ... - cio to jest ?

Jakby co to VIN WBAHA01010BK56261

Wejdź i nakarm głodne dziecko ! => http://www.pajacyk.pl/

E-mail => http://tinyurl.com/6qvjz

Skype => callto://santex997/

tel.kom.: +48 880 445 818

--

http://ot.mklub.net - Ciemna Strona Forum BMW Klubu Polska :-]

Opublikowano
Cześć

Zgadzam się, ale wyobraź sobie teraz miny właścicieli 850tek:)