Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ma ktoś zamontowanego iPhone'a w E53 ?

Ja w moim X5 mam instalację pod Motorolę V i właśnie kombinuję jak to "ugryźć" aby zainstalować tam iPhone 3GS..

• Moderatorzy
Opublikowano
Miałem 3GS teraz mam 4G nie nie ma żadnych problemów, wszystko działało i działa na 100%
Opublikowano

no to jest dobra nowina! :)

co tam trzeba kupić aby to działało ?

Bo znalazłem taki part number:

84 21 2 158 682*

z uwagą:

*E53: Only in conjunction with Eject.Box frame 84 21 2 153 098 and adapter cable 84 10 9 205 271

Ty montowałeś te części u siebie ?

• Moderatorzy
Opublikowano

Tzn. Zależy co potrzebujesz.Jeśli chcesz tylko dzwonić to łączysz przez Bluetooth a IPhone może zostać w kieszeni a jeśli chcesz ładować to musisz wymienić adapter w podłokietniku.

Zobacz na zdjęciach mojej X5 http://allegro.pl/x5-3-0d-tv-dvd-navi-skory-pdc-wypos-zarejestrowan-i1520631004.html

Opublikowano

no fakt, ale Twoja jest poliftowa a moja przedliftowa.

Czy ja mam w mojej bluetooth ? Chyba nie.. i nie wiem czy mozna dolozyc..

Raczej bylbym za tym adapterem ale gdzies czytalem, ze auto musi miec BT aby adapter dzialal.

Opublikowano
Witam.Ja tez mam przedliftem X5 i mam BT.Modul BT jest w bagazniku gdzie zmieniarka plyt.Przynajmniej u mnie.Jak rozkrecisz zmieniarke i dvd to powinienes zobaczyc biala kostke z modulem.