Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moze to tylko pech (niestety) współczuje. Ja mam tds-a i nie narzekam, w poprzednim tez był tds tylko słabszy i także dzielnie sobie radził. Te silniki nie sa złe, pod warunkiem że nie miały doczynienia z katem. Trzymam kciuki, oby twoje kłopoty szybko się skończyły.
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nati, ja swoją 528 ruszyłem po 3 miesiącach z parkingu, żeby lawetą zawieźć do warsztatu. W&^%$ny byłem na nią do granic możliwości. Skarbonka pi$%#@ itd. itp. Emocje opadły, samochód (nie "buńka" czy jakoś tak) naprawiony i jeździ. Jak się zepsuje - poleci. Też tak podejdź do sprawy i nie czytaj za wiele tego forum :mrgreen:

Trzymam kciuki! :cool2:

PS. Ty trzymaj za mnie :lol:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
Ciesze się że w końcu ty masz uśmiech na twarzy.Będzie zamiatał na 100%,przy takich wariaciach mechanicznych masz to jak w banku.Przyznaje pare złociszy to kosztowało ale twoje stwierdzenie że wiezs teraz co masz jest prawdziwe i trafione--ale fakt też jest taki że ja sw2oją skromną osobe nie namówiłbym na taki ceregiel.NATI powodzonka i bezawaryjnej śmigawki. :cool2: :cool2: :cool2: Dani