Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pomocy bo juz siły nie mam a Ci mechanicy w tym Jasle to poraszka nie dochodzi prąd do elektrozaworu w pompie wtryskowej jak moze być przyczyna ???? na krótko albo przekaznik który steruje tym lub ten imobilajzer cos szwankuje . Jesli to przekażnik to który ????? Prosze o POMOC !!!!!!!!!!!!
Opublikowano
mozesz przestac zakladac caly czas nowe tematy dotyczace jednego watku... :mad2: przekaznik pompy paliwa masz pewnie pod maska po prawej stronie (pasazer) bialy to przzekaznk glowny a pomaranczowy bedzie od pompy paliwa ...odkrec pokrywe (4 sryby )sciag pokrywe i powinny twoim oczom ukazac sie w.w przekazniki ,wymontuj pomaranczowy i zobacz na stopki czy aby nie sa zasniedziale ,czy wizualnie przekaznik wyglada dobrze ,przeczysc stopki zamontuj spowrotem ,moze byc rowniez szwankujacy immobilajser lub alarm ,lub sama stacyjka(obstawial bym stacyjke)...
iZzI
Opublikowano
To był biały otworzyłem go i dotykałęm i nagle prąd sie znalazł w kabelku który idzie do elektro zaworu w pompie wtryskowej !!! a nie paliwa to jest chyba różnica aa i przyjechałem pod dom wszystko ok odpala ale aku był słaby to chciałem go podładować i po naładowaniu wsadiłem i to samo czeba było go jeszcze raz dotknąć i gra ale ruszyłem i kontrolka od aku sie zapaliła tak delikatnie i nie mogłem włączyć n szybe tylnią podgrzewania ale gdy sie zgasiłą ta kotrolka od aku to juz było ok wszystko chodziło i to sie tak dzieje jak auto nie ma temp tylko jak jest zimne