Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

W sumie to nie ten dział......

Przy takim przebiegu nie widziałem jeszcze przetartego siedzenia.

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Nie znam akurat tego konkretnego egzemplarza,ale:

-"STAŁY NAPĘD NA CZTERY KOŁA"- modele z tego rocznika nie mają stałego napędu 4x4,---- http://www.awdwiki.com/en/xdrive/

-"ELEKTRYCZNIE REGULOWANA TYLNA KANAPA" -pierwszy raz o czymś takim czytam,

-"Przebieg (km): 149000"-obecnie w swojej X5 mam 155tyś km przebiegu i nie zauważyłem aby któryś z foteli miał ochotę się przetrzeć,

-sprzedawca nic nie napisał o pochodzeniu tego autka,historii serwisowej,książce przeglądów,ilości właścicieli,nie podał VIN-u,nie zaproponował sprawdzenia jego stanu w serwisie,itp.itd.

SPOKOO

PS

"4 MIEJSCA NA NAPOJE 2 KOMPLETY DYWANIKÓW LATO ZIMA" -chyba jednak mnie tym przekonał :norty:

Edytowane przez SPOKOO
Opublikowano

Ladna wersja, przebieg troszke maly. Moj fotel byl przetarty od wsiadania przy 140.000 km, wiec to zadna sensacja. W innym poscie znajdziesz liste kontrolna do zakupu, powodzenia.

Pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Witam . Któryś z kolegów był zdziwiony stwierdzeniem " elektrycznie regulowana tylna kanapa ". Nic w tym dziwnego. Ja u siebie takąż regulację posiadam. Regulację można prowadzić z dwóch miejsc. Z zewnątrz od strony bagażnika po otwarciu klapy górnej i dolnej, a także ze środka -przyciski znajdują się w panelu oświetlenia wewnętrznego , tylnego . Fajna sprawa. Pozdrawiam :D