Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie autko jak w temacie, może ktoś miał taki przypadek? Przestało działać potwierdzenie na IDRIVE. Minęło 3mies od zakupu, do tej pory było wszystko ok, po pewnym czasie zaczęło, nie reagować, aż w końcu wcale nie działa. Wymieniałem IDRIVE i jest to samo, auto bezwypadkowe w super stanie. Diagnoza nie wykazuje żadnych błędów, resety MASK i inne nic nie dają. Zauważyłem że Ok działa raz po podłączeniu kabla pod IDrive, odłączę podłącze i ok działa, ale tylko raz ;/ Może ktoś się orientuje czy update coś poprawi w tym temacie, czy dobrze przypuszczam że uszkodził się MASK? Pozdrawiam i dziękuje

WW.NAVIBOCIAN.PL
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam, uporaliście się z tym problemem? mnie tez to dopadło w nawi bussines. U mnie objawy mam takie że jak włączam silnik to tak jak by ktoś wciskał "ok" cały czas a później raz działa a raz nie i czasem "sam" wciska "ok" a jak ja chcę to nie reaguje. Nie wiem czy to ma wpływ jakiś ale wszystko zaczęło się jak temperatury spadły. Macie jakieś rozwiązanie?
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam

W tym moim przypadku pomogła aktualizacja software'u modułu MASK. Pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stary temat,

ale wystarczy rozebrac przycisk idrive i poprawic luty na kontrolerze. 5 min roboty z lutownica. Tutorial (lub link do niego) jest gdzies na forum