Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie!!!:) jestem nowy i moge sie powtarzac wiec z gory przepraszam.mam problem ze stopem z lewej strony stop pali sie caly cza ale tylko jak wlacze swiatla (pali sie lekko tzn slabo sie jazy)ale jak nacisne stop to pali sie moccniej czyli tak jak powinno ,ale jak puszcze to nadal sie lekko jazy zas z prawej wszystko gra .z gory dziekuje za szybkie odp.a teraz migacze szybko pylgaja ale awaryjne jak wlacze to powoli pylgaja.Mysle ze to przerywacz no ale moze ktos ma inne pomysly.Dzieki:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stawiał bym na moduł świateł.
Opublikowano
No tego to ja nie sprawdze sam bo na pierwszy rzut oka tam wszystko wyglada jak nowe, ale dzieki,juto albo w piatek jade do mechanika i zobaczymy co jest--- : napisze co bylo :cool2:
Opublikowano

kolego, mam dokładnie ten sam problem w e91, po włączeniu świateł lewy tylni stop się żarzy lekko (pod tymi poziomymi dwoma czerwonymi paskami).

Kierunki po włożeniu kluczyka raz mrugną ok a potem już szybko, nie ważne czy lewy czy prawy.

Awaryjne tak samo jak u Ciebie działają w porządku.

Komputer wyświetla mnóstwo rzekomo przepalonych świateł - kierunek z tyłu lewy, kierunek z przodu prawy, któryś halogen i jeszcze jakieś światło, co oczywiście jest totalną bzdurą bo wszystko świeci jak należy (oprócz szybkich migaczy ;p).

Ja ze swojej strony posprawdzałem wszystkie żarówki, później jeszcze odpiąłem tę tylnią lampę ale nawet po zamknięciu i otwarciu samochodu (z odłączoną lampą) problem pozostał.

Liczę na informację jak Ci poszło z mechanikiem!