Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, może ktoś z Was ma namiar na ksiązke serwisową do E39 w PDF? Tyle już zrobiłem w swojej Buńce, że poza Excelem chciałbym sobie wszystko to spisywać i uzupełniać na bieżąco. Znalazłem ofertę na Allegro za 149 PLN ale jako, że potrzebuję to jedynie na swój włąsny użytek, szkoda mi kasy (zwłaszcza, że kilka tysięcy właśnie mam zaostawić w warsztacie za nowy silnik i sprzęgło...).

Ostatnio nawet na przeglądzie gazowym chcieli mnie "podbić", a ja nie miałem w czym...

Będę wdzięczny za pomoc. :cool2:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
W każdym warsztacie porządnym powinni mieć książki uniwersalne, np. Boscha. Nadają się do każdego auta, prowadzisz na własny użytek od momentu np. zakupu przez Ciebie używanego auta. I nikt nie będzie świrował, że książka drukowana, ściemniana etc.
Opublikowano

To straszne zdzierstwo za tą knigę. :shock: Ja swoją książkę kupiłem zdaje się za 30pln. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze zadzwonił do ASO BMW bo nie jest wykluczone, że taką książkę kupisz tam za jakieś śmieszne pieniądze. No chyba, że nie mają takowych w ofercie.

Pzdr.