Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem przymrużają mi wszystkie światłą zewnętrzne oprócz xenonów mam z tyłu lampy diodowe w innym temacie było napisane że to jest przyczyną ale zrobiłem taki test wsadziłem zwykłe żarówki w miejsce leadów i dalej mruży cała instalacja łącznie z długimi halogenami itp dodam że na komputerze nie pokazuje mi żadnego błędu świateł i nie działa mi lewy wsteczny żarówka jest dobra co może być przyczyną z góry Dziękuję za pomoc :)

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Podłączam sie pod temat. Tez mi mruży. I wariuje mi tylne lewe stop, jak jest normalnie zarówka z oprawką włożona w lampę to nie działa stop,a jak ją włożę i do polowy przekręce to działa stop ale o po odpuszczeniu stopu ok 50% mniejszą siła świeci stop non stop

pozdrw

Opublikowano

Miałem problem ze stale świecącymi światłami długimi. Okazało się, że to LCM. Po wymianie światła długie działały prawidłowo, ale za to miałem mrugający trzeci stop i kontrolkę błędu żarówki lewy tył na desce rozdzielczej.

Okazało się, że nowy LCM owszem jest sprawny, ale wymaga przeprogramowania na moje żarówki. Podobno było kilka kombinacji i jak ma się LCM nie od swojego wariantu, to światełka moga wariować.

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
a u mnie na kompie pokazuje że wszystkie żarówki są ok a nie działa mi jeden wsteczny a jak dam wsteczny i zapala się ten jeden to wtedy jest ok...a moduł oddałem do elektronika i jest ok... zrobi się cieplej to będzie trzeba popatrzeć na kabelki
Opublikowano
najlepiej podmień od kogoś moduł LCM, ja tak aktualnie mam, że migają mi światła, a LCM niby dobry, podmieniłem od znajomego i mryganie ustało, a jak mój założyliśmy do jego auta to u niego mrygały, więc moduł do wymiany