Skocz do zawartości

Zestaw naprawczy w klapie bagażnika

opa_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem ostatnio e39 sedan. Jak wiadomo, w klapie bagażnika jest zestaw kluczy naprawczych + trójkąt. Niestety, u mnie brakuje dwóch przedmiotów. Nie wiem co wchodzi w skład tego zestawu. Czy ktoś wie, ma może jakieś zdjęcia, co w chodzi w skład zestawu?

• Moderatorzy

U mnie też brakuje 2 narzędzi bo miejsca wolne są.Mam klucz s-ka z jednej imbus do awaryjnego zamykania szybera z a drugiej strony płaski,klucz płaski 8/10,klucz płaski 12/13,ucho holownicze,klucz do kół,trójkąt ostrzegawczy,śrubokręt przekładany płaski/gwiazdka,żabka/szczypce wszystko ma logo BMW :D .Brak czegoś z lewej koło żabki i z prawej pomiędzy kluczem do kół a płaskimi.

Coś mi się wydaje ale zawartośc różni się chyba od modelu i wersji silnikowej(może się mylę).

Czy ktoś może ma poz. 10,11,12 ze strony realoem,bo tam w opisie nawet nie uwzględnili klucza nr. 10.

ec2Wze6.jpg

W dieslach nie ma tych tych pierdól-tej nasadki i tego trzpienia.Za to zdarza się nasadka do sruby koła tej anty-złodziejowej.Nie martwić sie koledzy.POzdr

• Moderatorzy
W dieslach nie ma tych tych pierdól-tej nasadki i tego trzpienia.Za to zdarza się nasadka do sruby koła tej anty-złodziejowej.Nie martwić sie koledzy.POzdr

To wygląda na to,że wszystko mam :D

Przydała by się jeszcze latarka w schowku na rękawiczki to fajny gadżet.

ec2Wze6.jpg

To wygląda na to,że wszystko mam :D

Przydała by się jeszcze latarka w schowku na rękawiczki to fajny gadżet.

Muszę się pochwalić, że mam taką latareczkę :) . Na prawdę bardzo przydatny gadżet.

• Moderatorzy

Miałeś tą latarkę już w aucie,czy dokupiłeś sobie?Kiedyś polowałem na taką, miał ktoś na Allegro ale zanim się ruszyłem to skończyła się aukcja :( a teraz żałuję.

Bo to taka mała rzecz,a cieszy.

ec2Wze6.jpg

Miałeś tą latarkę już w aucie,czy dokupiłeś sobie?Kiedyś polowałem na taką, miał ktoś na Allegro ale zanim się ruszyłem to skończyła się aukcja :( a teraz żałuję.

Bo to taka mała rzecz,a cieszy.

Ja mam taką latarkę oryginalnie. Niby fajny gadżet ale tak naprawdę to jest do d..y. Niedość że daje mało światła to świeci pare minut i słabnie. W sumie to się jej nie dziwię bo ma już 10 lat i akumulator jest pewnie padnięty a tego się nie wymienia. Jak miał bym z tego powodu kupić nową to na pewno wolał bym coś nieoryginalnego ale za to na czasie (technologia ledy itd.)

Pozdrawiam