Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Do tego celu masz specjalny dział.Popatrz na stronę główną.Nie odpiszę ci nic celowo bo jak napiszę to po mnie 10-ciu i tak robi się śmietnik.A tak tam koledzy odpiszą ci i są fachowcy co widzą olej do wymiany w tylnym moście w okularach 3D :mrgreen: .
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
no tak zreszta i tak powiecie ze manual jest lepszy niz automat a pozniej ze to nie ma zasady bo auto autu nie rowne i trzeba trafic na dobry egzeplarz czy to manual czy automat a na samym koncu temat zejdzie na spalanie ktore bmw mniej pali ... :)
Opublikowano

Jak już się tak kolego upierasz o tą opinie to ja wyraze swoją.TYLKO mała prosba kolego następnym razem zamocuj pościk w odpowiednim dziale,tak jak napisał ci kol. Cichy.Wracajac do tem. mam taki wozik trzy lata, nawet kolorek.Na tym zdjęciu widać fajna furke wypasik wnetrze takie jak ja mam zamiar zapodac lub pól mojego czarnego i pół bezowego.Przebieg zachecający choc mało wiarygodny,dlatego ze mam rówieśniczke i ona naprawde ani nie jeżdziła ani duzo nie bryka w moich rękach,a mam 175tys.W tamtej coś koło 150tys-to raczej ściema ale to moje zdanie.Wyposazenie ma super nic dodać,cena mądra choć troche jak dla mnie mała.Cięzko zrobić rentgena w 3D widząc fotki-ładne czyste mało przejechane ITD..

Musisz z kimś konkretnym obcykac bunie najdokładniej jak się da i brać.Jezeli ma to co trzeba na miejscu swoim to godna uwagi.POzdr

PS szanuj regulamin forum i powodzenia.Daj znać kiedys jak poszło

Opublikowano

Książce też nie ufaj, kupno takowej to żaden problem.

Przebieg na 99,9% nie oryginalny.

Opublikowano
jak coś u patrzysz daj znać,zanim kupiłem swoją obejrzałem ok 12 sztuk e39 i wierz mi bardzo ciężko coś dobrego ustrzelić
Opublikowano

Koleg poszło to ogłoszenie gdzies w diabli dlatego otwiera ci całą strone.Ja wczoraj widziałem ten wozik wygląda jak moja.Pozdr

Nie ja jestem autorem ja ci tylko napisałem ze widziałem ją wczoraj i wygląda tak jak moja.POzdr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak coś u patrzysz daj znać,zanim kupiłem swoją obejrzałem ok 12 sztuk e39 i wierz mi bardzo ciężko coś dobrego ustrzelić

Co się dziwisz, skoro nikt dobrej nie ściągnie bo ze względu na cenę w Polsce nawet jeden człowiek się tym autem nie zainteresuje. Taki kraj, tacy ludzie i koło się zamyka.

Opublikowano

Co się dziwisz, skoro nikt dobrej nie ściągnie bo ze względu na cenę w Polsce nawet jeden człowiek się tym autem nie zainteresuje. Taki kraj, tacy ludzie i koło się zamyka.

Ja szukając swojej patrzyłem na te droższe, a nie tańsze no i jestem zadowolony, że tak podszedłem do tematu.

Mogłem kupić niewiele drożej jakąś zjeżdżoną E60, ale wolałem zadbaną E39...

Opublikowano
kolego bmwsportt, patrzac na twoj login powinienes kupic jakas benzynke, no albo chociaz cos z tt - twin turbo??? ;)
Opublikowano

Najlepiej kupować z pierwszej(prywatnej) ręki w Niemczech. Ja tak zrobiłem rok temu( 530d z 2000r automat)i chociaż ogólnie jestem bardzo zadowolony bo i przebieg org.250tys. i 100% nie bite, niby wiadomo co się bierze ,bo po znajomych, to i tak nie ominęło mnie pare niespodzianek w temacie drobne usterki . Rozumiem , że nie każdy ma takie możliwości. Moja rada : unikać za wszelką cenę handlarzy tak polskich jak i niemieckich bo tam też potrafią i licznik przekręcić i auto podpicować do sprzedaży. Trzeba szukać i jeszcze mieć fart.

Powodzenia w szukaniu.

P.S. BMW 530D automat ma niezłego kopa, a w trybie S-port jak dla mnie rewelacja.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe ile dziesiątek lat minie zanim w Polsce będzie tak jak w cywilizowanych krajach, że auto się kupuje po prostu wg jego wartości a nie wyszukuje najtaniej i liczy się na okazję. Jak wiadomo okazji nie ma więc zawsze są później przeboje i problemy gdy auto się kupiło poniżej jego wartości.