Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przyglądam się i mam zamiar sprowadzić sobie F10 535XI z USA. Do tej pory miałem same diesle. Napiszcie coś o tym silniku. Osiagi, kultura pracy, spalanie itd. Czy będzie problem kiedyś z odsprzedażą?

Dzięki.

Opublikowano
Anglojęzyczne fora są pełne opisów. Generalnie podobno jest dieslopodobny w zachowaniu. Nisko maksymalny moment, potem płaski a kręci się tylko o 1000 obrotów wyżej niż diesel. Jest bardzo dobre porównanie 535i do Infiniti w ostatniej edycji polskiego "CARS" jeśli masz dostęp do polskiej prasy.
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zwroc uwage na silnik, z tego co wiem na USA nadal wkladaja silnik m54 gdy w Europie dostajesz m55

po pierwsze to nie m54/m55 a n54/n55, po drugie to i tak bzdura, bo silniki sa te same w us i europie

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zwroc uwage na silnik, z tego co wiem na USA nadal wkladaja silnik m54 gdy w Europie dostajesz m55

Ta.. inne tarcze, klocki, skrzynie. Wszystko jest inne bo przecież zamiast użyć głowy albo samemu sprawdzić lepiej klepać beznadziejne obiegowe opinie niczym nie podparte.