Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy wiecie moze dlaczego mi czas pika ciagle o np. 17.59 lub 9.59 zawsze koniec godziny mozna to przestawic by pikalo o pelnej godzinie. :idea:
Opublikowano
Dokladnie jak to napisal kolega i nie da sie tego usunac i ani przestawic ,bo to jest polaczone z czasem na wyniane plynu hamulcowego co 2 lata,bez wzgledu czy auto stoi w garazu bez akumulatora i tak czas bedzie plynol...
Opublikowano
Dokladnie jak to napisal kolega i nie da sie tego usunac i ani przestawic ,bo to jest polaczone z czasem na wyniane plynu hamulcowego co 2 lata,bez wzgledu czy auto stoi w garazu bez akumulatora i tak czas bedzie plynol...

:shock: :shock: cóż za sprytna teoria...

• Moderatorzy
Opublikowano
Jak pikanie przeszkadza to można wyłączyć.
Opublikowano
Witam! Jest dokadnie tak jak kolega zacytował. Instrukcja mówi , jak to pikanie wyłączyć. Jest to nic innego , jak powiadamianie właściciela pojazdu, że zbliża się pełna godzina na zegarze. I tak będzie dotąd dopóki się tego nie wyłączy.Pozdrawiam
Opublikowano
Bo tak jest poczytaj sobie instrukcje kolego.

To może kolego masz jakąś inną instrukcję bo ja nic takiego nie znalazłem a pikanie można w bardzo prosty sposób wyłączyć przez BK. :)

• 4 tygodnie później...