Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie. Gdzie najlepiej zregenerować turbinę. Jestem z podkarpackiego. Jaki zakład polecacie ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
kolego odpuść regenerację. chyba że lubisz mieć never ending story, tak jak ja.

Trochę przespałem. Zregenerowałem zrobiłem już 4tyś i jest OK. A co u ciebie kolego było nie tak?

Opublikowano
Witam! Polecam w Mielcu zaklad, nie wiem jaka nazwa, ale tylko jedni robia regeneracje turbosprezarek! Zrobilem ok 10tk moja 530d i wszystko hula az milo! 700 PLN to kosztowalo i robia od reki, do 2h max to zajmuje!! Powodzenia i pzdr
Opublikowano
Witam! Polecam w Mielcu zaklad, nie wiem jaka nazwa, ale tylko jedni robia regeneracje turbosprezarek! Zrobilem ok 10tk moja 530d i wszystko hula az milo! 700 PLN to kosztowalo i robia od reki, do 2h max to zajmuje!! Powodzenia i pzdr

No ja nie polecam Mielca. Raz robiłem tam turbinkę i wsadzili mi chyba chiński wsad bo rozleciała się po 500 metrach nie uznał mi gwarancji.

Opublikowano

No ja nie polecam Mielca. Raz robiłem tam turbinkę i wsadzili mi chyba chiński wsad bo rozleciała się po 500 metrach nie uznał mi gwarancji.

tak szybko? czemu? co było przyczyną? może mechanik nie zalał turbiny olejem przed montażem?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie wiem co się stało nie dociekałem, dałem mechanikowi numer do turbiniarza i vice versa i kazałem sprawę między sobą załatwić. Powiedziałem że złotówki nie dołożę. No i jakoś się dało bo za 4dni auto było gotowe i katowałem go jeszcze przez 2 lata.