Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przy -24* i staniu 2 dni zapaliła sie na chwilke kontrolka świec ale to chyba raz czy dwa..w e90 mam tak samo.
Opublikowano
mnie się zapala. ostatnio praktycznie za kazdym razem ,auto stoi pod chmurką ...

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
Od razu odpala, sporadycznie na moment "zaświecą" świece żarowe ;)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Nie wina paliwa,gdyby to bylo paliwo to poprostu by byl koniec dalszego odpalania,to olej jest gesty i auto wymarzniete i po odpaleniu to normalne ze zapali i potrafi zgasnac raz albo dwa ...poprostu olej potrafi zadusic auto,ale jak powiadam to normalne :D przy takich mrozach.
Opublikowano

Witam,

Byłem na wyjeździe 2 tyg. i trochę się zastanawiałem ja to będzie z odpaleniem, samochód był na parkingu pod chmurką.

wsiadłem przycisk START i od razu odpalił, nawet podgrzewanie świeć się nie zaświeciło :D jedyna załamka to widok auta - gołębie zrobiły sobie punkt docelowy :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano
Nie wina paliwa,gdyby to bylo paliwo to poprostu by byl koniec dalszego odpalania,to olej jest gesty i auto wymarzniete i po odpaleniu to normalne ze zapali i potrafi zgasnac raz albo dwa ...poprostu olej potrafi zadusic auto,ale jak powiadam to normalne :D przy takich mrozach.

no to mnie uspokoiles :) nie chce robic ot z tego watku ale chcialbym sie dowiedziec kto jezdzi na ori oleju bmw ? bo takowy mam wlany :)

Opublikowano
Ja mam wlany Valvoline 5W30 ,nic nie zmienialem tak kupilem w Niemczech bo zmiana byla na 57tys a ja kupilem z przebiegiem 63tys i mam obecnie 65tys ,wiec czas...wiem ze po 28tys w serwisie byl ARAL super tronic 0W40. Z tego co sie orientuje to obydwie specyfikacje sa dedykowane do tego motoru i DPF.
  • 2 tygodnie później...