Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na forum, więc wybaczcie jeśli nie w tym miejscu chcę z Wami się podzielić się swym ubolewaniem od razu można więc przenieść je do innego działu), jak można zniszczyć takie cacko:

http://www.autos-motos.net/mysql/detail-940.asp?lang=P&carId=67237&URLsender=AM

Żadnych szkód mechanicznych, ale totalnie zdewastowane. Komuś zapewne właściciel lub właścicielka podpadli :wink: I jak widać nie tylko w Polsce nie brak wandali. Swoją drogą na tej stronie czasem można spotkać autka w dobrym stanie, nie wszystkie to rozbitki.

Pozdrawiam

Opublikowano

To co powiesz o tym :cry2: :

Też chciałem już wcześniej gdzieś to zamieścić ale nie ma odpowiedniego działu a moją galerie z crash e9x zamknięto nie wiadomo czemu :roll:

... bo dotyczyła i tak naszej serii :mad2:

Opublikowano

Salon BMW w Egipcie po prostu w złym miejscu był usytuowany :wink: Dobrze, że stamtąd nie ciągną lawet do Polski :D

Z ciekawości zadzwoniłem zapytać o cenę tej M3- 35 000 €.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie!

Nie róbcie śmietnika z działu serii 3 tylko dlatego że link/zdjęcie/filmik dotyczy E9x.......

To forum ma służyć wymianie informacji, porad i pomocy przy rozwiązywaniu problemów z posiadanymi autami.

Dlatego też zamknąłem wątek o rozbitych E9x i ten temat też.....

pozdrawiam

Paweł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.