Skocz do zawartości

330ci coupe - Na co szczegolnie zwrocic uwage przy zakupie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , tak jak w temacie czyli na co zwrocic szczegolna uwage przy zakupie tego cudownego samochodu? Z gory dzieki :)Oraz jezeli ktos chcial by sprzedawac w najbliszym czasie bmw 330ci coupe to prosze pisac:)
Opublikowano
bardzo dobre i logiczne myślenie odnośnie zakupu. Na forum są miłośnicy tej marki, którzy wiedzą wszystko o każdej bolączce i na pewno znajdziesz fajny, doinwestowany egzemplarz! O i jeśli dobrze pamiętam to był temat podchodzący pod sprzedaż takiej jednostki: viewtopic.php?f=69&t=146836 ... napisz, może ten egzemplarz był Ci pisany :wink:
Opublikowano

jaki był lany olej

jak pracuje vanos

czy nie ma majonezu pod korkiem oleju

sprzęgło, dwumas

czy nie falują obroty na zimnym

czy czasem nie miał ogromnego wypadku

reszta jak w innym samochodzie

Opublikowano

U mnie leje olej castrol Edge Sport full syntetyc

na wolnych nie faluje ładnie trzyma obroty

maslo pod korkiem bylo na poczatku jak kupilem auto wyczyscilem zrobilem plukantke silnika i cacy nic się nie pokazuje ile dolewam oleju na 10.000 km ok 0,6 - 0,8 litra

jaki dzwon - wymieniona maska w tym samy kolorze nie malowana, pas przedni, chlodnice, lampy plastiki - zdjecia na @ podłuznice cale nie pokrzywione. więc tylko wg mnie kosmetyka bez tragedi jak bede sprzedawal pokaże je kupujacemu żby nie mieć nic na sumieniu

Jaki ma bol 330Ci - wg mnie problem z jej odpowietrzaniem ja iodpowietrzam i odpowietrzam :) mam słabe ogrzewanie na postoju a to wina ww. zdarzenia zapowietrzyła się masakrycznie.

Pojezdziłem nią znowu i szczerze powiem zostanie ze mna na najbliższy rok mooże dwa :) za bardzo wdzieczne autko.

Jak masz pytania pisz na priv

brokat_