Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mój żarłacz ma niestety oryginał cd radyjko i mam pytanie czy mogę założyć navi orginał w to miejsce.BMW525d rok 2002-2003 ma miejsce i kable na zmieniarke.Ale najwazniejsze czy warto kupić uzywke i czy to zadziała.pozdr
Opublikowano

Po pierwsze nie ten dział. Po drugie :search:

Jeśli będziesz miał wszystko co potrzebne to zadziała a czy warto kupić to mogę powiedzieć że koszta będą niemałe, będziesz potrzebował monitor (mk3 lub mk4), całą wiązkę kabli, czytnik płyt do nawigacji (cd lub dvd), jak chcesz mieć tv to tuner telewizyjny, na pewno coś pominąłem i to nie wszystko co potrzebne, koszt niemały myśle że 4 tys PLN może nie starczyć.

"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
Po pierwsze nie ten dział. Po drugie :search:

Jeśli będziesz miał wszystko co potrzebne to zadziała a czy warto kupić to mogę powiedzieć że koszta będą niemałe, będziesz potrzebował monitor (mk3 lub mk4), całą wiązkę kabli, czytnik płyt do nawigacji (cd lub dvd), jak chcesz mieć tv to tuner telewizyjny, na pewno coś pominąłem i to nie wszystko co potrzebne, koszt niemały myśle że 4 tys PLN może nie starczyć.

mk3(cd) i mk4(dvd) do rodzaje czytników nawigacji a nie monitorów, monitor może być 4:3 lub 16:9 - takie małe sprostowanie.

A co do autora postu to od 2002 roku oryginalnie były montowane monitory 16:9 i czytnik mk4 czyli DVD. Po odpowiedź na swoje pytania sięgnij do odpowiedniego działu.

Pozdrawiam.

Opublikowano
to może lepiej założyć jakiegos alpine z monitorkiem i navi i dvd.tu w hiszpanii to koszt około2000zł wraz z zabudowaniem i montażem

Nie zadziała ze wzgledu na ilość miejsca we wnęce. Zwróć uwage na kształt systemów montowanych w E39 i na standardowe radia - to co w środku nijak nie pasuje... Alternatywa to chiński import z Allegro, za 2700 masz all-in-one, ale co do jakości to się nie wypowiadam, bo nie miałem z tym styczności. Jeśli zależy Ci na MP3 kup emulator zmieniarki, który pozwala na podłączenie SC/USB, a wszystkim sterujesz z firmowego radia.

Ja polecam to ostatnie + przenośny GPS. No chyba, że śpisz na kasie... :cool2:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!