Skocz do zawartości

320 ci Coupe. Jak ustalic kolor nadwozia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów.

Mam pytanie.

Czy ktoś się orientuje w jaki sposób mozna ustalić kolor nadwozia?

Chce kupic przednia maske pod kolor.

I drugie pytanko.

Jak wyglada sprawa z elementami blacharsk. mam na mysli zamienniki jakich pelno na allegro.

Czy warto je kupic. Czy nie bedzie pozniej problemow z dopasowaniem???

Opublikowano
będzie problem z dopasowaniem , oczywiście jeśli mówimy o nowych zamiennikach .... lepiej kupić używaną część i polakierować , chyba że trafi się pod kolor ....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
z tego co sie orientuje kod lakieru powinien znajdowac sie na tablicze znamionowej ale jak go rozczytac?
Opublikowano

Na naklejce na kielichu jest nazwa lakieru, a na dole naklejki są trzy cyfry - to jest kod lakieru. Tą samą informację uzyskasz, jak rozkodujesz VIN np. w ASO.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Witam.

Sprawdzilem i faktycznie na tabliczce znamionowej byl podany.Kolor nadwozia to stahl blau

A mam jeszcze jedo pytanko.

Czy ktoś orientuje się czym maska od SEDANA pasuje do COUPE??? Znalazłem ładna ale wlasnie od sedana i teraz sie zastanawiam czy ja brac.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam.

Sprawdzilem i faktycznie na tabliczce znamionowej byl podany.Kolor nadwozia to stahl blau

A mam jeszcze jedo pytanko.

Czy ktoś orientuje się czym maska od SEDANA pasuje do COUPE??? Znalazłem ładna ale wlasnie od sedana i teraz sie zastanawiam czy ja brac.

NIE PASUJE !