Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem posiadaczem e46 330 diesel , zapalila mi sie kontrolka od klockow , zdjolem kola i posprawdzalem ale wszystko gra klocki byly wymieniane razem z tarczami ostatniego listopada! Czy ktos wie jaki moze byc powod tego zdzienego zjawiska? Czy ktos wie jak to wykasowac?
Opublikowano
jak kabelki beda w dobrym stanie to odlacz aku na noc ,powinno pomoc
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano
albo przytrzymać hamulec przez 30sekund na 2ej pozycji stacyjki

A to pomoże bo ja tydzień temu wymieniłem wszystkie tarcze i klocki hamulcowe na firmy ate + czujniki i kontrolka jak się pali tak się pali już miałem zamiar ściągać koła tam gdzie czujniki i sprawdzać czy coś z nimi nie tak ale przecież wszystko dobrze podłączyłem ale za bardzo czasu nie miałem tego sprawdzić, więc podpiąłem pod kompa myśląc że w INPIE jest jakaś mozliwość skasowania tej kontrolki ale nie ma ale jutro sprawdzę ten patent z hamulcem może zadziała.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
A to pomoże

zawsze pomagało :wink:

Dzisiaj zrobiłem tak jak pisałeś i faktycznie kontrolka zgasła jednak miałeś rację kolego, teraz jestem o jedną wskazówkę mądrzejszy, wiekjie dzięki masz u mnie browara.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D