Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam, jestem tu nowy

jako wieloletni fan i użytkownik marki chciałem sie podzielić, że jako posiadacz obecnie e31 BMW 850ci (egzemplarz Autoshow, który zjeżdził cały swiat po wystawach samochodowych)oraz M6 507KM, do swojej kolekcji dodalem teraz BMW X5,

ale oryginał Lumma CLR X530 4.8 V8 530KM, jazda niesamowita, przed Lumma miałem X5 3.0sd 335 KM i w porównaniu z 3.0sd , to ..nie ma co porównywac,

tu ogień idzie z czterorórki z tyłu, po prostu potwór

Edytowane przez NUU850
Opublikowano

Dziękujemy za podzielenie się tą informacją.

Czy czterorórka nie pisze się jakoś inaczej?

Opublikowano

Pomyśl, jaki power by był, gdybys napisał potwur :mrgreen:

A fotki to dawaj, chyba jedyna w Polsce. A jaki kolor? :wink:

Opublikowano
To wczorajsze 'jutro' się jeszcze nie skończyło. A człowiek czeka napalony jak szczerbaty na suchary :wink:
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
NUU850 przestań w końcu wszystkich w koło przepraszać jak nie za kosiarkę to za obsuwę jak nie za obsuwę to za brudne auto........ :D Łap TU browarek za DREAM CARS które posiadasz...................................
(*pozdrawiam*)
Opublikowano
Klasa "prima sort" - tyle mogę powiedzieć... Życzę miłej jazdy, jak będziesz kiedyś w Zakopanym to daj znać, chętnie sie przejadę. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do prezentowania zdjęć swojego auta jest wydzielony wątek- Galeria :!: :!: :!:

Przenoszę

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Szacunek za takie auto, marzenie wielu :mrgreen: Jak będziesz we Wrocławiu to daj znać, z miłą chęcia obejrzę. :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

piękne auto :cool2: :cool2:

napisz coś o nim :cool2: , jakie zmiany w odniesieniu do serii :?:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w odniesieniu do seryjnego, to jest cała lista, zaczynając od optyki zewnątrz i wewnątrz, zawieszenie, silnik, kompressor, soft... to kompletnie inna specyfikacja

dokupiłem świeżo alu Breyton 22" RS black mat z Pirelli 295/30 przód / conti 335/25 tył,

10 czerwca br (niestety odległe terminy, ponieważ mają podobno dużo zamówień) odstawiam na tydzień Lummę do G-Power, zamówiony mam

pakiet SK III RS, czyli do pełnego pakietu X5 Lumma CLRX530 dojdzie G-POwer najmocniejszy obecnie dostępny +170KM

wadą jest kosmiczna cena, ale czego sie nie robi z głupoty do swoich zabawek

Czyli będzie wyjątkowy egzemplarz BMW X5 Lumma CLR X530 G-Power SKIIIRS - 700KM :)

• 2 lata później...
Opublikowano

Kariery fotografa to Ci nie wróżę :P

Odebrałeś już auto? Ile w ogóle taki pakiet kosztował G-Powera?

• 1 rok później...