Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Jestem nowy jako forumowicz i jako nabywca BMW.

Potrzebuję pomocy. Zakupiłem hmmm chyba za dobre pieniądze E46 330 xd nie ważne. Auto jest stuknięte. Zaczyna się walka. Pierwsza sprawa sterownik. Czy do 330 xd (nr. sterownika 77 88 310) będzie pasował inny od 330 d (np. 77 88 018). Wydaje mi się że mój jest walnięty. Druga sprawa, to taka że na włączonym zapłonie świeci się tylko kontrolka ABS. Coś jest z zegarami i nie wiem czy ma to związek ze sterownikiem silnika. Wydaje mi się że mimo walniętego sterownika zegary powinny działać. Silnik kręci ale nie odpala. Bezpieczniki sprawdzone, przekażniki też. Proszę o pomoc. :?

Edytowane przez jaca1
Opublikowano
Sorry z tytułem. Następnym razem będzie poprawnie. Dzięki yoshimura01 za podpowiedz. Tylko żeby nie zaczynać nowych tematów chciałem dowiedzieć się jakie są odpowiedzi na pozostałe pytania. Komputer na pewno podłączę, co wyjdzie nie wiem. Chcę się zabezpieczyć, żeby sprawniej ten problem rozwiązać.
Opublikowano
Popraw temat bo kolega ci zablokuje, użyj opcji edytuj, nie trzeba zakładać nowego tematu.

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.