Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czesc- chcial bym polepszyc wyglad auta i pomyslalem sobie ze moglbym zrobic lekki negatyw i zalozyc dystanse tak zeby z tylu nie bylo takiego przeswitu-czy mozecie doradzic jakie dystanse beda najlepsze tak zeby mi nie ocieraly kola i jaki negatyw?(np.ile stopni)-lub jakie opony-teraz mam oryginalne 225-45-17-z gory dzieki za pomoc :cool2:
Opublikowano
a to jest auto do driftu, że negatywy chcesz montować?? czy po prostu Ci się podoba to "rozpłaszczenie"?? zdajesz sobie z tego sprawę, że zastosowanie nega wpłynie KATEGORYCZNIE na cięcie opon??
Opublikowano
tak zdaje sobie sprawe-lecz mi sie to podoba--a co do dystansow i rozmiaru opony na tyl???
Opublikowano
Co do "dysków" to zależy jakie masz ET felg do których zamierzasz je dorzucić. Tutaj także jest problem ponieważ wychylenie koła poza obrys serii będzie wpływało na szybkie niszczenie lakieru zderzaka i błotnika ze względu na "bombardowanie" go kamieniami, piaskiem itp... dlatego też zapytałem czy jest to autko do driftu [zabawy], czy piękna BETA do jazdy na co dzień. pozdr