Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Będzie ok 18k :) Rocznik 99-00 :cool2:

jako bardziej doświadczony kolega i użytkownik tej jednostki silnikowej szczerze sugeruję poważnie zastanowić się nad zakupem M47 w takiej kasie... uważam, że zdecydowanie lepszym wyjściem będzie rozejrzeć się za jakąś benzyną z LPG. pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
yoshi a jakie polecasz wężyki do podciśnienia??

tak samo sylikony tylko że średnicy 4mm SAMCO. Na allegro są też tańsze i są one tym samym [wiem bo kupiłem te i te], więc śmiało polecam też te tańsze. Dla układu vacum 3 metry.

Opublikowano
Ja założyłem takie jak Yoshi tylko 3mm średnicy wewnętrznej i też jest dobrze. no i niech kolega przy wymianie weżyków przeniesie elektrozawór od sterowania turba na kielich. Ja tak zrobiłem, przykręciłem na jedną śrubę i jest bardzo dobrze, bez żadnych przeróbek.

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.

Opublikowano
Mi tez wchodzi 4,5 l a rozgrzewam i czekam z 20 min az splynie. 5l wchodzi gdy silnik jest suchy.
Opublikowano
Witam

Jeśli mogę się podpiąć do tematu czy uważacie ze 23k wystarczy na dobry rocznik 2001 lub 2002

ja swoją bunie z 2001 roku z m47 kupiłem w wakacje własnie za 23 kafle... nie ma wypasu ale jest w ładnym stanie :cool2: ja jestem z tych co wolą kupic słabszą wersje wyposażenia i potem w miare upływu czasu dodawac nowe gadzety ps teraz poluje na kubły z m-pakietu :norty:

Opublikowano
Ja za swoją zapłaciłem 5tys euro, rok temu w południowych niemczech:) Myśle że 23k wystarczy, tylko nie śpiesz się z zakupem.

Pozdrawiam,

Maciek

Sprzedaje swoją perełkę, jak ktoś zainteresowany to pw.

Opublikowano
Witam

Jeśli mogę się podpiąć do tematu czy uważacie ze 23k wystarczy na dobry rocznik 2001 lub 2002

ja swoją bunie z 2001 roku z m47 kupiłem w wakacje własnie za 23 kafle... nie ma wypasu ale jest w ładnym stanie :cool2: ja jestem z tych co wolą kupic słabszą wersje wyposażenia i potem w miare upływu czasu dodawac nowe gadzety ps teraz poluje na kubły z m-pakietu :norty:

ja za swoją w 2009 dawałem 24 tyś ale oprócz półskóry i foteli mpakietowych nie było nic , nawet BC nie miała ...

ale już sporo dołożyłem : BC , webasto z pilotem , ori xenon , kiera multifunkcyjna , oświetlenie wnętrza mpakietowe , podłokietnik .....

teraz przyszedł czas na Navi 16:9 plus słynny CarX , ale na razie etap szukania gratów ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/