Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj był mały przegląd :)

olej, filtry, komputer, w PN wymiana oleju w skrzyni biegów :)

niestety fotek nie mam, tylko zdjęcie fakturki :)

http://i53.tinypic.com/14cxv0p.jpg

aktualnie samochód ma praną tapicerkę :)

jutro porobię fotki i pokażę jak wyszło :) sam jestem ciekaw

Opublikowano
Jak ci się sprawują nankangi jaka cena i jakiej to jest produkcji?

są bardzo dobrymi oponami

na pierwszych zrobiłem ok 25.000 km i było bardzo dobrze

niestety miałem dziurę i jedna była nie do naprawienia, zakupiłem znów nankangi

cena/jakość naprawdę bardzo dobre opony

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podjąłem decyzję o sprzedaży :)

na razie jest tylko na forach, wkrótce rzucę ogłoszenie na allegro

samochód jest zadbany i doinwestowany

ogłoszenie w odpowiednim dziale :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

i stało się, przyjechał klient, z forum :)

pooglądane, pomierzone miernikiem, jazda testowa (hehe chyba najciekawszy punkt spotkania - wiejskie kręte drogi i m54b30)

samochód zaliczkowany, we wtorek jesteśmy umówienia na odbiór :)

także trochę jeszcze poczyściłem, wyszukałem wszystko co mogę dać do samochodu, jakieś części, drobiazgi :)

aż się łezka w oku kręci, tyle serca włożyłem w ten samochód...

dzisiaj chyba z godzinę stałem w garażu i patrzałem na autko...

Opublikowano

Czyżby to kolega flex został szczęśliwym nabywcą?...szukał 330Ci, więc został skierowany do Ciebie :cool2:

aż szkoda sprzedawać taki samochód...ja póki co zarzekam się, że moja 330tka zostaje ze mną do końca :D

Opublikowano
Czyżby to kolega flex został szczęśliwym nabywcą?...szukał 330Ci, więc został skierowany do Ciebie :cool2:

tak jest :)

myślę, że będzie naprawdę zadowolony z samochodu :)

dobrze, że niedaleko mieszka, będzie można czasem umówić się na spota i zobaczyć e46 :)

Opublikowano
Patryk jeszcze jedno pytanie, póki jesteś jeszcze z poprzednim samochodem na bieżąco: chodzi mi o obniżenie, jaką teraz masz konfigurację? Zacząłem się zastanawiać ostatnio nad obniżeniem, felgi mam takie same, styling 32 18", jak Ci się jeździ na takim zawiasie? Nie za nisko, twardo? Ja właśnie jestem po wymianie kół z letnich na zimowe (zimowe mam 17", opony 225/45) i jeżeli chodzi o miasto to jest zdecydowanie bardziej komfortowo niż na 18". No i stąd zastanawiam się czy jak założę letnie 18" i dodatkowo zglebię to nie strzelę sobie w kolano. Wiem, że to temat rzeka i ludzie jeżdżą nawet na 19" na maksa obniżonych i twierdzą, że jest spoko :D ale ja raczej należę do tych normalnych i boli mnie jak wlecę czasem w jakąś miejską dziurę :D z drugiej strony na pewno lepiej się trzyma na zakrętach i goni autostradą na obniżonym?
Opublikowano

teraz jest H&R 35/10

jak dla mnie jeździ się na 18" dobrze i komfortowo

na progach zwalniających też nie jest źle, wiadomo trzeba wolniej

jak nie chcesz stracić na komforcie kup eibach pro kit - jeszcze nie słyszałem by ktoś narzekał

do tego w 330ci mam rozpórkę, Tobie też polecam, ale porządną, a nie taką za 100 zł z allegro, najlepiej kupić od Pana Nakrętki :) sam je robi a są świetne i tanie

nie wyobrażam sobie jeździć bez sprężyn sportowych - samochód jest jak przyklejony do drogi,

wiadomo na zimowych lepiej, ale ja przejechałem całą Polskę na tych H&R i nie narzekam, jednak ten Eibach na pewno jest dużo bardziej komfortowy - wielu mówi, że jak seria

do e92 też kupię sprężyny, nawet jeszcze prawdopodobnie przed zimą :)