Skocz do zawartości

Panowie jakie zarowki do lamp drogowych??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
odrazu dodam ze auta niemam pod domem bo by, poszedl zobaczyc lampy przed lift z xenonem orginalne i musze wymienic drogowe bo tragicznie to wyglada zoltae drogowe i bialy xenon postoje tez na jakies biale bedzie to lepiej wygladalo niz teraz tylko niewiem jakie zarowki wchodza hb3 h7 ?? no i jakie polecacie philipsa blueVis. czy jakies inne ??

Ci co piją są dla mnie niczym ...................NICZYM PRZYJACIELE !!!!!!!!!!!!!

http://img844.imageshack.us/img844/2876/forumkr.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

Na długich mam u siebie H 7.Kupiłem kiedyś Philips Blue Vision patrząc z zewnątrz na lampę świeciły bardziej bialym światłem.Bardzo szybko się popaliły 5-8 m-cy a światło z pozycji zza kierownicy nie było wcale lepsze od zwykłych tańszych żarówek już nie wspomnę napisu xenon efekt którego praktycznie nie ma.Są niewarte tej ceny w/g mnie szkoda pieniędzy,pozatym okres przez który świeciły wydaje mi się za krótki.Niby taki renomowany producent a wyprodukował lipę,sam produkt wygląda obiecująco tylko z pozycji opakowania na którym jest zachwalany i wymienione jakieś zalety (chyba z sufitu),których użytkownik nie dostrzeże.Mam teraz jakieś żarówki ze stacji benz. takie zwykłe i nie dostrzegam różnicy pomiędzy nimi a Blue.

Może ktoś inny się jeszcze wypowie,ale ja mówię Blu Vision NIE!!!!!!!!!,bo tylko wydane pieniądze a zadowolenia zero.

Pozdrawiam.

ec2Wze6.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano
Aż pobiegłem do auta i zobaczyłem pomyliły mi się odblaski,mam HB 3 na długich H 7 na mijaniach.Sory za pomyłkę co nie zmienia faktu mojego rozczarowania z żarówek Philipsa.
ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Ja na długie założyłem też jakie Blue nie wiadomo co. Efekt jest taki że po włączeniu świateł drogowych, praktycznie nie ma różnicy jak na samym xenonie więc lipa totalna.

Teraz przymierzam się do przeróbki na bixenon, wie ktoś jak to uczynić?

Pozdrawiam, Konrad

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY