Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Heheheheheh, pewnie się znudzi. Klagosz to taki typ człowieka...lubię takich ludzi, którzy nie boją się szukać, bawiąc się przy tym przednio. Ja raczej jestem bardziej stały w uczuciach:)
Opublikowano

Karola 335d to napewno byłby super zakup , tylko że raczej jej nie sprzeda szybko ;)

Auto naprawdę torpeda pod względem osiągów i wyglądu , wczoraj jak wyjechał po mnie to naprawdę auto robi takie :jawdrop: :cool2: wrażenie

Opublikowano
Wisiała długo e91 335d LCI biała, dzwoniłem kiedyś do sprzedającego, ale okazał się typowym gburem, więc go olałem. Nie cierpię sprzedających, którym się wydaje, że sprzedają 7 cud świata, a Ty masz ich błagać o atencję i prosić się o wszystko.

Jakbyście słyszeli, albo widzieli, że ktoś sprzedaje ładne 335d nie ważne czy sedan, kombi, coupe to walcie do mnie śmiało.

rozważasz sprowadzenie auta z zagranicy czy w grę wchodzi tylko krajowy rynek???

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wolę krajowy rynek, z uwagi na pewne pochodzenie, historię itd. Zagranica przez chorą akcyzę jest raczej nieopłacalna... A co, masz jakoś propozycję?
  • Moderatorzy
Opublikowano

Gratuluje sprzedaży :)

... albo 911, chrzań rozum :)

popieram :)

Jakbym miał możliwości (finansowe) jeździć jeszcze czymś fajniejszym od dotychczasowego auta to nawet bym się nie zastanawiał i kupił 911 :mrgreen:

kombi w dieslu zawsze zdążysz kupić ;)

Opublikowano
Wolę krajowy rynek, z uwagi na pewne pochodzenie, historię itd. Zagranica przez chorą akcyzę jest raczej nieopłacalna... A co, masz jakoś propozycję?

Z tą akcyzą to się zgadzam, chore przepisy :mad2: zapytałem czy bierzesz pod uwagę coś z zagranicy bo tu gdzie pracuję (Belgia) czasem można znaleźć piękne autko oczywiście bezpośrednio od właściciela.

Opublikowano
Heheheheheh, pewnie się znudzi. Klagosz to taki typ człowieka...lubię takich ludzi, którzy nie boją się szukać, bawiąc się przy tym przednio. Ja raczej jestem bardziej stały w uczuciach:)

:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

nie wiem czy się cieszyć czy martwić :wink:

Karola 335d to napewno byłby super zakup , tylko że raczej jej nie sprzeda szybko ;)

Auto naprawdę torpeda pod względem osiągów i wyglądu , wczoraj jak wyjechał po mnie to naprawdę auto robi takie :jawdrop: :cool2: wrażenie

Dzięki :D

i fakt, nawet przez chwile jeszcze nie myślałem o jej sprzedaży...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.