Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opuszczaj z ceny bo jest DOBRA. :cool2:

Patrząc na ogłoszenia i na to jakie e9x są oferowane to nie mogę znaleść ani jednej ładnej sztuki która by przykuła mojej uwagi :|

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano

To niech sobie kupują i jeżdżą tymi okazjami i krzyż im na drogę :)

Póki co cieszę się, że auta nie sprzedałem. Jeżeli sprzedam (a to nastąpi najwcześniej pod koniec roku albo na początku przyszłego) to nie widzę innej alternatywy niż ///M3 albo 1M. Oczywiście będzie to zależało od finansów. Jeżeli mnie nie będzie stać to nic nie kupię i poczekam aż trochę stanieją te Mki ;)

Opublikowano
335i nie wiem czy rozbolałaby mnie głowa :mrgreen: , jak będe sprzedawał swoje F30 kiedyś tam to też nie sprzedam go za cenę szrotów...albo zostanie w rodzinie...Tak jak E90 328i i dwa inne samochody (z salonów).
  • Moderatorzy
Opublikowano

Uderz w stół a nożyce się odezwą :D

Nie chciałem Ci burzyć Twojego świata procentów i utraty wartości.

Powodzenia w sprzedaży F30 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

widzę że dalej sprzedajesz swoją Furę, dokładnie rok temu byłem poważnie zainteresowany kupnem twojego samochodem, ale brakowało mi paru drobiazgów w wyposażeniu i szukałem coś z mniejszym przebiegiem niestety nie znalazłem nic co nadawało się do kupienia same PEREŁKI BEZWYPADKOWE :mad2:

dlatego uważam że jeśli masz auto w takim stanie jak opisujesz to ktoś kumaty kupi, tylko tych kumatych coraz mniej więcej jest ŁOWCÓW OKAZJI.

Poazdrawiam i powodzenia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

PIEKNA :cool2:

ale foty mogłyby byc zrobione aparatem :wink:

PS: kurcze piękne są te felgi w oryginale i sam nie wiem czy dobrze u mnie wyjdą jak wymaluje na czarno :roll: ... tylko żebym nie żałował :| :!:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
PIEKNA :cool2:

ale foty mogłyby byc zrobione aparatem :wink:

PS: kurcze piękne są te felgi w oryginale i sam nie wiem czy dobrze u mnie wyjdą jak wymaluje na czarno :roll: ... tylko żebym nie żałował :| :!:

Na Twoim miejscu nie malowałbym na czarno bo faktycznie oryginały wyglądają przepięknie.

Lepiej chyba założyć w oryginalnym kolorze, ewentualnie później przemalować.

http://i.imgur.com/eyc1PrK.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak przemalujesz perfory na czarno to przestanę Cie lubić!!!:)
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dziś auto po 3,5 godzinnym przeglądzie u Smorawińskiego pojechało w okolice Sochaczewa - klient po rocznym poszukiwaniu auta w końcu znalazł swój ideał :)

Jak odjeżdżał to aż łza się w oku kręciła....ale cóż, życie toczy się dalej i rozpoczynam poszukiwania następcy.

http://img441.imageshack.us/img441/1927/img0580lc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie tu jest problem. Z jednej strony rozum podpowiada e91 LCI 335d.....a z drugiej upragnioną, wyśnioną i wymarzoną 911 :)

Może Koledzy coś zaproponują?

Opublikowano

Gratulacje ze sprzedaży :cool2:

Celuj - szukaj :arrow: 335D :arrow: BĘDZIESZ ZADOWOLONY po 330d :cool2:

Ja po wielu zmianach i szukaniu nowego auta pod siebie znalazłem własnie w 335d swój ideał :cool2:

Opublikowano
Hmm sam nie wiem co bym wybrał. Ale skoro piszesz o e91 to znaczy, że potrzebujesz kombi? Jeśli tak, to wybrałbym e91 335d lci, osiągi i praktyczność w jednym :D
Opublikowano

Nie ma co płakać tylko się cieszyć, że ktoś kupił Twojego padalca ;) hi hi hi żartuję!! Będzie klient zadowolony! :cool2:

Pzdr.

Opublikowano

Jezu, jak spojrzałem na te zdjęcie takiego odjeżdżającego ukochanego samochodzika to aż... smutno mi się zrobiło :(

Ale fajnie że sprzedałeś, gratuluje bo wiem że było ciężko.

ja ogólnie fanem kombii nie jestem, więc.... 335d LCI ale... coupe, albo 911, chrzań rozum :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma co płakać tylko się cieszyć, że ktoś kupił Twojego padalca ;) hi hi hi żartuję!! Będzie klient zadowolony! :cool2:

Pzdr.

Jasne, że będzie :)

Teraz pytanie, skąd wziąć e91 335d LCI i to jeszcze w FV23% (Arnold, Ty chyba wiesz coś o tym :mrgreen: )??? To raczej rarytas w PL. Z tego co się orientuję to jeden forumowicz z bmw-sport ma taką białą, ale nie chce się pozbyć - pytałem.

Oczywiście jak pojawi się ciekawe 335d e92 to również rozważę. 911 pragnę, ale jakoś się boję...

Opublikowano

Gratulacje :cool2:

911. Chyba nie muszę zachwalac ani polecac skoro o niej myślisz, jedyny warunek to kup egzemplarz po gruntownym sprawdzeniu i najlepiej bezwypadkowy. Niestety te najtańsze na Allegro to wszystko ulepy :|

Wtedy napewno będziesz zadowolony, a jak nie to zawsze bez problemu wymienisz na każda 335d :twisted:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wisiała długo e91 335d LCI biała, dzwoniłem kiedyś do sprzedającego, ale okazał się typowym gburem, więc go olałem. Nie cierpię sprzedających, którym się wydaje, że sprzedają 7 cud świata, a Ty masz ich błagać o atencję i prosić się o wszystko.

Jakbyście słyszeli, albo widzieli, że ktoś sprzedaje ładne 335d nie ważne czy sedan, kombi, coupe to walcie do mnie śmiało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.