Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2: za chęci :cool2: za nowe części :cool2: następny za efekt końcowy który mam nadzieję niebawem zobaczyć w galerii. pozdr

Dzięki arnold :)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Od razu inne auto :cool2:

Fajnie że środek jest już w pełnym M-pakiecie łącznie z podsufitka którą już miałeś :8)

... i ta skóra MIODZIO :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie spodziewałem się, że zmiana kiery i gajgi biegów przyniesie taką frajdę!! Krótszą gajgą zupełnie inaczej zmienia się biegi - 100 razy lepiej, a mięsista kiera fajnie leży w dłoniach.
Opublikowano
Nie spodziewałem się, że zmiana kiery i gajgi biegów przyniesie taką frajdę!! Krótszą gajgą zupełnie inaczej zmienia się biegi - 100 razy lepiej, a mięsista kiera fajnie leży w dłoniach.

Kiedy ja już ci to mówiłem :roll: a ty wtedy swoje że nie będziesz nic zmieniał :lol:

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zawsze marzyłem o felgach 313 Performance, więc jak tylko nadarzyła się okazja, nie zastanawiałem się długo - dzięki Klagosz :cool2:

Ponieważ używam e92 jako daily driver obawiałem się o komfort na 19 calowych kołach - zupełnie niepotrzebnie. Jeździ się właściwie tak samo jak na 18stkach. Odczuwalnie lepiej za to się prowadzi podczas szybkiej jazdy, jest precyzyjniejszy i bardziej posłuszny.

Przepraszam za jakość zdjęć (iPhone) i brudne auto, ale kolejki na myjniach w weekend doprowadzają mnie do szału :)

http://images49.fotosik.pl/1143/7c06dd1275070ffemed.jpg

http://images50.fotosik.pl/1179/4f0baf052fbebfe1med.jpg

http://images39.fotosik.pl/1136/c1ee44fc546d1537med.jpg

http://images39.fotosik.pl/1136/52dd2dd85c9d3f20med.jpg

Opublikowano

koła są śliczne...

jak kupiłeś je od Klagosza to jedynie żal, że nie będą już na aucie Klagosza, pasowały tam rewelka ale teraz u Ciebie jest super...

z drugiej strony jak masz kompletny pakiet M (zew/wew) to może lepiej byłoby załozyć koła M a performance oddać Klagoszowi, który ma/miał auto w stylu performance :mrgreen: ...

pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

AO

Jak wcześniej napisałem, te koła śniły mi się po nocach zanim klagosz je sobie sprawił :) Są bardzo rzadkie na rynku wtórnym - nie pozbędę się ich na pewno.

Opublikowano
Auto wygląda rewelacyjnie, nawet powiedziałbym że mi bardziej sie podoba nić na czarnym e93 klagosza, naturalnie bez jakiejkolwiek obrazy ale poprostu mi bardziej to koło wpada do gustu przy tym aucie i tym kolorze...
Opublikowano

houek - cholera wiedziałem, że nie wytrzymasz i załozysz jeszcze przed zimą :twisted:

... i dobrze bo ciekawość ciebie i mnie by zżerała :wink:

Pieknie podpasowały :cool2:

Tak patrze teraz na twoje auto,... i przed a po zmianach to już zupełnie inaczej wyglądający samochód oczywiście na duzo większy + :cool2:

... ale nie powiem łezka sie w oku zakręciła :cry2:

Niech ci się dobrze jeździ :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dzięki Panowie :cool2:

Co do dalszych planów to chciałbym jeszcze wrzucić nawiercane tarcze i dobre klocki i tylne lampy poliftowe - ale to pewnie dopiero na wiosnę, chyba, że trafi się jakaś okazja cenowa wcześniej.

Próbuję cały czas dorwać uchwyt ręcznego m z perforowanej skóry - niestety ta część jest niedostepna w serwisie, bo rzekomo wycofali z produkcji. Nie chcę mi się w to wierzyć, tym bardziej, że cały czas są dostępne e90 w m pakiecie z takimi uchwytami...

Reszta na bank pozostaje bez zmian. Żadnych czarnych nerek, czarnych listew itd :mrgreen:

Opublikowano

houek - weź od kogoś nr VIN co ma m-pakiet w środku w serii np. od Klagosza, lub ja mogę Ci dać i idź normalnie do serwisu podaj VIN i powiedz że chcesz zamówić mieszek ręcznego. 100% się znajdzie :wink:

Co do auta bajka :cool2: żałuje że do siebie nie założyłem m-pakietu jak patrzę na twoje, ale teraz już mi się nie opłaca bo planuje zmienić auto w najbliższym czasie.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
houek - weź od kogoś nr VIN co ma m-pakiet w środku w serii np. od Klagosza, lub ja mogę Ci dać i idź normalnie do serwisu podaj VIN i powiedz że chcesz zamówić mieszek ręcznego. 100% się znajdzie :wink:

Co do auta bajka :cool2: żałuje że do siebie nie założyłem m-pakietu jak patrzę na twoje, ale teraz już mi się nie opłaca bo planuje zmienić auto w najbliższym czasie.

Już tak próbowałem :)

Problem w tym, że w katalogu BMW uchwyt ręcznego non m i m pakiet ma taki sam numer części....

Opublikowano

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
od razu auto zyskało na agresywności, efekt mega ;) :cool2: po za tym to moj ulubiony typ felgi do e92, sam bym chciał aczkolwiek boje sie troche 19' :P
Opublikowano

Co do dalszych planów to chciałbym jeszcze wrzucić nawiercane tarcze i dobre klocki i tylne lampy poliftowe - ale to pewnie dopiero na wiosnę, chyba, że trafi się jakaś okazja cenowa wcześniej.

i wtedy Twoje auto zostanie najładnieszym autem w galerii, szkoda, że nie ma już E92 Klagosza byłyby 2 piękne auta, moglibyście rywalizować...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
od razu auto zyskało na agresywności, efekt mega ;) :cool2: po za tym to moj ulubiony typ felgi do e92, sam bym chciał aczkolwiek boje sie troche 19' :P

Zupełnie niepotrzebnie, jak już napisałem nie ma specjalnie różnicy w komforcie między 18'' i 19''.

AO

Nie mam zamiaru z nikim rywalizować :) Auto ma się podobać przede wszystkim mnie, ale skoro przy okazji cieszy oko innych to gitara :cool2: Od początku chciałem m pakiet inside i outside oraz 313 performance - hamulce i lampy to już tylko "biżuteria" :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie powiem bo tęsknie za moim e92 :(

parząc teraz na ten "szrot" allegrowy po sprzedaży mojej e93 :evil:

Hehehehe, uważam, że Twój e92 to było to :cool2:

Ciężko będzie Ci znaleźć podobne auto....za te pieniądze :mrgreen:

Osobiście uważam, że za ok 100 tys zł e92 to najlepszy wybór. Jak zdradzę BMW to tylko dla Porsche.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.