Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Juz powysylalem listy do was. Powinny dojsc jutro/pojutrze.
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ok, dzięki :)
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
list przyszedl :cool2: jeszcze nie otwieralem nie sprawdzalem jakiej to jest jakosci

No to ponizej 24h , poczta polska daje rady nawet.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Ja 1h temu dostałem.

Jest tam instrukcja, ale po niemiecku :] ma ktoś opis jak to zrobić po polsku lub ang. ?:D

Niemiecki SUX ;]

Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
Batim, jest tego na forum duzo... nawet w mojej galeri cos opisywalem jak to zrobic :) :search:
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
Nie jestescie troche zawiedzeni ze to zwykla guma ? Ja myslalem ze to z jakiegos twardego poliuretanu bedzie czy czegos takiego.
Opublikowano
jeszcze nie mialem tego w rekach wiec sie nie moge wypowiedziec ale uwazam ze nawet jak bedzie takie jak oryginalne to wystarczy na dluuuuugo
Opublikowano

tez dostałem

dzieki wielkie za profesjonalne zalatwienie sprawy kolego piotres ;)

Pozdrawiam

E30 Touring 88' sprzedane

E30 Coupe 90' winterauto

Z3 Roadster 97' funcar

Opublikowano
Nie jestescie troche zawiedzeni ze to zwykla guma ? Ja myslalem ze to z jakiegos twardego poliuretanu bedzie czy czegos takiego.

Dzięki Piotres, ja również dostałem :wink: No ja szczerze mówiąc trochę się zdziwiłem.. Chyba można było takie coś zrobić w Polsce, a przy tak dużym zamówieniu było by o wiele taniej :)

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

otworzylem paczke, faktycznie mocno gumowate :| wymierze i gdzies zostawie sobie wzor/szablon jak by sie nie sprawdzilo to we wlasnym zakresie moze sie zorganizuje z innego tworzywa.

dzieki za pomoc przy zakupach :cool2:

Opublikowano
Ja również otrzymałem przesyłkę. Podziękowania dla Piotresa. Teraz już "tylko" zamontować. Przypuszczam, że montaż tych podkładek zlecę jakiemuś mechanikowi...
Opublikowano

No jak dla mnie jakosc ... no to mozna było zrobic kosztem 5zł.

Mam nawet taki kawałek gumy i tez wzmacniany sznurkiem. Tylko moj troche grubszy jest.

Opublikowano

Wiadomo gume mozna kupic w wiekszosc sklepow przemyslowych, ale trzeba to jeszcze wyciac laserem/ploterem.

Amerykance robia to z Delrinu (czyli POM'u) : http://www.whalenshiftmachine.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id=8&zenid=e40ba868ab2a8dd1025edcff159b67fd

Opublikowano
No mi to duzo nie mowi :D:D jak dla mnie kolejna nazwa czegos o czym totalnie nie mam pojecia :D heh
Opublikowano
Takie twarde tworzywo sztuczne ...
Opublikowano
W sumie :] jak cos to moj kumpel czesto paczki od starych ze Stanow dostaje :] proponował mi juz kilka razy ze jak cos bede chcial to mam dac znac to pojdzie jego paczka :D
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

Ma ktoś jeszcze dwa komplety albo namiar gdzie można to kupić w PL?

Macie może zdjęcia jak się dostać do tych gumek? Rozkręcałem to kiedyś ale pamiętam, że odpuściłem w pewnym momencie i nie dotarłem do nich.

Będę wdzięczny za pomoc.

Opublikowano
Zamow sobie z ebay.de sprzedawca wysle Ci bez problemy do Polski.
  • 2 lata później...
Opublikowano

Trochę się spóźniłeś... o jakieś dwa lata? :mrgreen:

Radze zrobić takie podkładki na własną rękę. bo ta cena jest nieadekwatna do jakości :roll:

Jeżeli znajdzie się czas i chęci opiszę Ci jak ja to zrobiłem, bo ten problem u mnie zaczął być bardzo uciążliwy :evil:

• 2 tygodnie później...