Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie koledzy ,nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale :? Chcę zamienić e65 z 2004 3.0d na x5 preferowany rocznik 2004-2006 tylko 3.0d.Jeżeli piszę nie tutaj to proszę admina o przeniesienie :cool2:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kolega zapomnial dodac ze wycenia swoje e65 na 80tys ;) z tego co pamietam.. bo wydaje mi sie ze to on dzwonil do mnie ;)

wiec jak ktos z kolegow jest na tyle uprzejmy i sie zamieni to milo z jego strony ;)

ja moge sie zamienic jak doplaci 20.000zl bo e65 z tego rocznika nie wycieniam wiecej niz 60tys...

Opublikowano

Aktualnie wystawiona jest za 77 tys.na oto moto,ale jest to do zejścia.Ostatecznie na tę chwilę 73 tys.

Dodam że nie ma absolutnie ciśnienia ze sprzedażą aukcję są wystawiane z czystej ciekawości ,zależy mi na x5 zwłaszcza po zimie ,więc celuje jak trafi mi się sztuka godna mojej e65 i w kwocie za 69tys. to prawdopodobnie również skuszę się na zamianę ,a za rok to może nawet za 59 tys.ceny spadają w zawrotnym tempie :? .Co do wartości e65 z 2004 r. można by polemizować długo są sztuki za 45 tys i za 110tys.z 2003r. więc rozbieżności są potężne podobnie jak w x5,watro by tu zwrócić uwagę na stan techniczny oraz przebieg który w większości przypadków jest kręcony,bez wypadkowość itp. Wartość pojazdu wyceniam po jego stanie i wielu innych czynnikach ,szkoda by było kupić x albo e65 za 60 tys. i jechać za miesiąc do mechanika od skrzyń i pakować 7 tys. za remont :(.Lub zmieniać wtryski i turbo.Auto za 50 tys. z przebiegiem 148tys. :lol: ma połowicznie wyprute flaki takie oferty nie interesują mnie nawet.Ale czemu nie można dołożyć zawsze 20 tys zł i bedzie malina :cool2:

Opublikowano
No ja mam wlasnie doinwestowane X5 i szczerze sprzedaje tylko dlatego bo nie potrzebuje 3 samochodu ;) mam 645 i S-klase w221 i tego X... X jest najstarszy bo 2005 wiec idzie pod mlotek ;) i uwazam ze chcac 80 za tego mojego X gdzie nie ma nic do zarzucenia to nie jest duzo w porownaniu z innymi ;)