Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chyba masz znizki! 21 netto w citroenie w krakowie, co daje 25 z groszami brutto. ale mnie okantowali :norty:

ostro Was zrobili...

ASO Citroen w Wawie na krakowskiej 15,73 netto, 19,35 brutto:)

a i ja nie zauwazylem roznicy w odbiorze radia...

Opublikowano
"rafals81" ile zapłaciłeś??

A propos - niezły "cultstyle" na progu :D

zapłaciłem, 16e

ale jakie to ma znaczenie, efekt absolutnie zabija cenę :twisted:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
"Takie małe" a jak cieszy :twisted:

"ori" bmw.

A jak z odbiorem? Odczuwasz jakies zmiany + / - vs standardowa dluga antenka?

Pzdr, MtothaJ
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
nie pamiętam kto ,ale ktoś na zlocie miał zamiast antenki damski obcas od buta :D

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://i1111.photobucket.com/albums/h479/herbert81/2011-11-27111958.jpg

Ja mam taką, ze służbowej skody :D

Jest gdzieś o połowę krótsza od takiego zwykłego "bata"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podmieniłem na Citroenowska i jest super. Jest o bardzo krótka (wielkości palca) = bardziej sportowy wygląd + nie trzeba odkręcać na myjni. Odbiór minimalnie gorszy, ale nadal łapie te same radia (minimalnie mniej czysto) i GPS w garażu.

Jeśli ktoś jeździ w miejscu gdzie jest dobry sygnał radiowy to polecam podmiankę.

PS - w ASO przy Trasie Toruńskiej w W-wie 26zł

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego moda, czy ta dachowa długa antena to tylko antena radiowa czy też GPS i jak się ją wymieni na inną nie fabryczną czy nie ma problemów z odbiorem GPS jeżeli to również antena od nawigacji? Oraz jeszcze jedno pytanie czy można zamontować w jedynce taką antenę jak ma np E90 czyli "rekinka"?

Pozdrawiam,

mati8

Opublikowano
Mam pytanie odnośnie tego moda, czy ta dachowa długa antena to tylko antena radiowa czy też GPS i jak się ją wymieni na inną nie fabryczną czy nie ma problemów z odbiorem GPS jeżeli to również antena od nawigacji? Oraz jeszcze jedno pytanie czy można zamontować w jedynce taką antenę jak ma np E90 czyli "rekinka"?

Pozdrawiam,

mati8

proponuję czytać wątek w całości, Oscar w poście wyżej właśnie odpowiedział na Twoje pytanie.

Opublikowano

Pozdrawiam,

mati8

proponuję czytać wątek w całości, Oscar w poście wyżej właśnie odpowiedział na Twoje pytanie.

Faktycznie, przepraszam nie zauważyłem, ze pisał o GPS :) A jak wygląda sprawa z "rekinkiem" od BMW 3?

Opublikowano

Pozdrawiam,

mati8

Faktycznie, przepraszam nie zauważyłem, ze pisał o GPS :) A jak wygląda sprawa z "rekinkiem" od BMW 3?

też gdzieś był opis, pewnie ktoś Ci podpowie albo poratuje linkiem. z tego co pamiętam to jednak nie tak banalna operacja i wymaga trochę zachodu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hej, kupilem niodawno taka antenke i o dziwo nie pasuje mi cos...oryginalna krotka anten ama inny gwint niz ta dluga..dostalem przejsciowke w komplecie ale znowu ta straa mocno siedzi i nie hce dac sie odkrecic..czy ktos mial podobny problem???
  • 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to antena napewno od C5 i C4 picasso

Wczoraj w ASO Citroena na al. Krakowskiej w wawie kupiłem ja za 29.08zl brutto.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Mnie też się spodobała. Zakup w salonie citroena za 25 pln - od C5. Pasuje i wygląda idealnie. Zasięg w KRK bez zakłóceń.
  • 3 tygodnie później...