Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w tytule bo sie naszukałem i nie mogę znaleźć wątku a chyba coś o tym było , chciałbym dołożyć oświetlenie nóg , co kupić i jak to zrobić :) zauważyłem że pod nogami mam miejsca wycięte w plastiku na te lampki a po mimo tego nie mam oświetlenia i okablowania tam żadnego nie mam :cry2:
Opublikowano
"nogi się świecą" jak masz pakiet dodatkowego oświetlnia (m.in. oświetlenie klamek)...dlatego jest miejsce na oprawki... jak zrobić aby u Ciebie działało, ja nie mam pojęcia :? pozdr.

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
Kolego robiłem takie coś w Passacie to i w BMW powinno być podobnie:) Musisz kupić ori lampki(2szt),ori gniazda i tak ciągniesz napięcie z lampki głównej w okolice miejsc zakupionych lampek przewody łączysz z ori wiązką i montujesz lampkę w miejsce maskownicy:) Dasz rade sam jeśli masz miernik i ogarniasz trochę temat) niczym się nei martw bo w e90 nie ma kontroli oświetlenia wnętrza i nie będzie błędu:) Niech sie wypowiedzą inni ale ja tak właśnie zrobiłem i chodzi mi mistrz tylko zaznaczam nie było to e90:)