Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odgrzewamy kotleta ;)

Pisałem już pw do kilkunastu "juzerów" z forum

Rozumiem że nie zdradza się tajemnic na których można zarobić. ...ale....

Mam wszystko co potrzeba...silownik...przycisk....sterownik....agregat...gdzie to podłączyć? ??

Kodowanie ogarnę. ...

Z góry wielkie dzięki

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Czy jeżeli nie mam koła zapasowego tylko schowki to sterownik powinien mieści się pod schowkami?

Drugie pytanie: czy do elektrycznej klapy była jakaś elektryczna roleta?

Edt

Byłem dzisiaj u elektryka.

Powiedział mi ze przed liftowe e61 nie miały klap elektrycznych wiec będę miał duży problem

Mówił o module pod schowkiem który może ale nie musi obsłużyć klape, o rolecie elektrycznej...

O przerabianiu bagażnika szlifierka .....

Masakra...czy ktoś może mi przybliżyć cały montaż bo myślałem że największym problemem będzie podłączenie

Opublikowano
Czy jeżeli nie mam koła zapasowego tylko schowki to sterownik powinien mieści się pod schowkami?

Drugie pytanie: czy do elektrycznej klapy była jakaś elektryczna roleta?

Edt

Byłem dzisiaj u elektryka.

Powiedział mi ze przed liftowe e61 nie miały klap elektrycznych wiec będę miał duży problem

Mówił o module pod schowkiem który może ale nie musi obsłużyć klape, o rolecie elektrycznej...

O przerabianiu bagażnika szlifierka .....

Masakra...czy ktoś może mi przybliżyć cały montaż bo myślałem że największym problemem będzie podłączenie

zmień elektryka

przedlifty e61 miały klapę elektryczną

wwo_j
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie elektryczne tylko hydrauliczne są te siłowniki w e61

przedlifty oczywiscie tez mialy tą opcje jedynie na rolecie jest zatrzask elektryczny do podnoszenia automatycznego rolety a zsunąć ja trzeba samemu, po lifcie dodatkowo elektrycznie jest opuszczana w dół.

jak cos to mam pompe i zapas oleju

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

Opublikowano
szukaj w WDS do e61 napewno w oryginale są dwa prziciski na klapie i przy otwieraniu maski, menu w idrive, do pompy przychodzi tylko zasilanie, węże mają swoje rynienki w boczkach i podsufitce, na podsufitce jest tez zlącze do czujnika położenia który jest zalozony przy teleskopie ( apropo mam taki zbędny).

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej

Zbieram graty

Chcę od razu zamontować elektryczną rolete

Z podłączeniem chodziło mi o moduł w podłodze, bezpieczniki itp

Wds nie mogę ogarnąć, ale znalazłem. .....tylko jakieś wtyczki nie mam i na lapku nie poszło

Jak już będę gotowy to pewnie się zmobilizuje i poszukam ....

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkop

Może mi ktoś powiedzieć jak podłączyć rolete automatyczną???

Klapa śmiga, ale nie wiem jak podłączyć rolete (jej silnik, oraz jedna wtyczka na końcu ciegna)

Z góry wielkie dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
nie elektryczne tylko hydrauliczne są te siłowniki w e61

przedlifty oczywiscie tez mialy tą opcje jedynie na rolecie jest zatrzask elektryczny do podnoszenia automatycznego rolety a zsunąć ja trzeba samemu, po lifcie dodatkowo elektrycznie jest opuszczana w dół.

jak cos to mam pompe i zapas oleju

a da sie w przedlifcie zrobić takie elektryczne opuszczanie rolety jak w LCI ?

wwo_j