Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz... wszystko cacy, ale jakieś liczby?

Na razie mogę powiedzieć, że mojej lepszej połowie się spodobały, choć na naszej Buni bardziej :mrgreen: M-POWER! :cool2:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano

Kolego jak najbardziej polecam niemieckie DEZENTY kupiłem nowe i uzytkowałem 3 lata,teraz obecnie brat je tłucze,ostatnio przy wymianie opon były sprawdzane i wywazane i pomimo jeźdzenia po drogach lubelszczyzny (a drogami się to nie powinno nazywać) felgi idealnie proste,zero odprysków,poprostu wykonanie bardzo dobre.

Ja jak najbardziej polecam

Opublikowano
No wlasnie co do cyfer jest problem :oops: bo na stronie sklepu ktory je oferuje nie ma nic oprocz tego ze to 17" jak zdaze to jutro po pracy podjade i na miejscu wypytam o detale.
Opublikowano
Wlasnie wrocilem ze sklepu i z tego co sie dowiedzialem felgi te maja ET38 5x100/110 rozstaw srub. Jest szansa zeby je zamontowc czy moge szukac dalej?
Opublikowano
wydaje mi sie ża z takie ET to tylko do 3er a rozsatw otworów do buni to 5x120 :)

Racja młody528i, ET 20 i 5x120. Ale firma zacna... :oops:

Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
  • Moderatorzy
Opublikowano

Mi akurat ten wzór nie podszedł i nie zalożył bym ich nawet jeżeli były by dobre.Ale o gustach się nie dyskutuje,jeżeli jest to autoryzowany sprzedawca to felgi o takim wzorze powinien posiadac w kilku parametrach.Tak samo jak w AEZ wzór jeden a ET i rozstaw śrub jaki sobie życzysz(są pewne ograniczenia szerokośc,rozmiar felgi).

A może poszukaj coś w ori np:

http://allegro.pl/oryginal-bmw-e39-17-cali-i1395795426.html

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
kazdy ma prawo do swojej opinii ja mialem te dezenty i strasznie miekkie byly czytaj szybko sie odksztalcaly no ale moze drogi dolnego slaska sa gorsze niz twoje polecam takie jak moje 18 sa naprawde trwale i wytrzymale poki co

I tu Ci się nie dziwię bo jeśli chodzi o jakość dróg w Wałbrzychu to powiem tak - jeśli ma ktoś taką możliwość to niech omija to miasto bo takich dziur jakie widziałem tam (jadąc w ubiegłym roku jakoś zaraz po zimie) to nie widziałem nawet we Wrocławiu (a tu też czasem po zimie potrafią dziury solidne być). Drogi w Wałbrzychu były tak zmasakrowane, że bałem się, że nie dojadę autem w jednym kawałku na miejsce docelowe (jechałem od strony Legnicy przez Czechy do Kudowy). Mało tego - wiele z tych dróg wskazywało, że nie są to usterki pozimowe a zaniedbania wielu lat, którymi nikt kompletnie nie potrafi się zająć. Kiedyś Wrocław wyglądał podobnie ale się dźwignął i po tym co zobaczyłem wtedy w Wałbrzychu to Wrocław jest już o lata świetlne z przodu. To nie tylko moje zdanie bo mój brat po przejechaniu Wałbrzycha swoim e60 także przeklinał na maxa tamtejsze drogi i bluzgi się sypały z jego ust praktycznie całą podróż przez Wałbrzych.

Nie wiem jak teraz ale jeśli Wałbrzych dalej ma takie drogi jak wtedy kiedy jechałem to sądzę, że i felgi z tytanu będą zbyt miękkie.

Co do samej firmy to ja miałem DEZENTY w swoim poprzednim aucie (klasyczna, 5-ramienna gwiazda), jeździłem na nich 3 lata (Wrocław oraz różne wypady turystyczne w góry) i złego słowa o nich nie powiem. Trzymały się bardzo dobrze i daleko im było do miękkich jak plastelina zamienników.

Pzdr.